Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Autodesk certifikuje CAM řešení hyperMILL

Středa, 24 Srpen 2011 09:30

Tags: Autodesk | hyperMILL | Inventor | Open Mind

hyperMILL in Inventor 2012 -1134Společnost Open Mind Technologies AG oznámila, že CAM řešení hyperMILL je nyní certifikováno pro software strojírenského navrhování a projektování Autodesk Inventor 2012. Tím je oficiálně potvrzena snadná integrace hyperMILLu  do poslední verze řešení digitálního prototypování od předního poskytovatele. Digitální prototypování v softwaru Autodesk Inventor dává výrobcům schopnost digitálně navrhovat, vizualizovat a simulovat produkt tak, jak bude fungovat v reálných podmínkách ještě před jeho zhotovením, což pomáhá snižovat náklady a zvyšovat efektivitu. Asociativita dat umožňuje při kombinaci obou systémů nepřetržitý proces.

CAM řešení hyperMILL firmy Open Mind a jeho široký rozsah obráběcích strategií a optimalizačních funkcí prošel v Autodesku přísnými testovacími procedurami. Aktuální verze softwaru je nyní certifikována jako splňující nejvyšší standardy kvality a kompatibility a podařilo se ji integrovat do Autodesk Inventoru 2012. Díky plné asociativitě s návrhovými daty Autodesku je nyní možné mít v hyperMILLu CAM operace automaticky aktualizované, pokud dojde ke změnám u CAD modelů. Sdílení přístupu ke stejné databázi a použití hyperMILLu přímo z uživatelského CAD rozhraní zvyšuje rychlost a efektivitu, pomáhá předcházet chybám a snižuje celkovou zátěž uživatele.
„Certifikace Autodesk Inventor potvrzuje vzájemnou součinnost produktu. Integrace nabízí uživateli efektivní procesy, prolínání a přesnost ve všech výrobních krocích, zároveň se snahou zajistit co nejvyšší přesnost,“ vysvětluje Carl White ze společnosti Autodesk.
Softwarový balíček Autodesk Inventor nabízí profesionální řešení od 2D a 3D až po digitální prototypování, aby produkty mohly projít digitálním návrhem, vizualizací a simulacemi před tím, než jsou vyrobeny. Integrace hyperMILLu umožňuje uživatelům přímý přístup k optimální strategii obrábění pro své výrobky v kontinuálním průběhu prací při použití známého uživatelského rozhraní CAD aplikace. To zajišťuje hladký proces od návrhu až po výrobu.

Mohlo by vás zajímat: