Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Velkoformátová multifunkce Xerox s barevným skenerem

Středa, 31 Srpen 2011 10:49

Tags: Hardware | Skenery | Skenování | Tiskárny | Xerox

Xerox 7142mfpMožnost cenově přijatelného tisku barevných dokumentů, kvalitního kopírování i barevného skenování předloh s délkou až 15 metrů nabízí nové multifunkční zařízení Xerox 7142MFP. Stroj ocení zejména architektonické kanceláře, strojírenské nebo stavební firmy, výrobní podniky i lokální poskytovatelé kopírovacích a reprografických služeb. Díky pokročilým technologiím pro detailní skenování a kvalitní tisk poskytuje Xerox 7142MFP přesnost potřebnou při práci s konstrukčními plány, elektrickými schématy nebo při přípravě map. Zařízení si poradí se skenováním nebo kopírováním dokumentů až do délky 15 metrů. Barevný 15palcový dotykový displej umožňuje snadné ovládání multifunkce a je možné jej využít i pro zobrazení živého náhledu při skenování. S novou funkcí „Sure Scan“ lze měnit nastavení skenování přímo na zařízení, takže odpadá nutnost opravných skenů.

Zařízení používá nejnovější technologii inkoustové tiskové hlavy, s níž zvládá tisk na širokou paletu médií, včetně obyčejného neleštěného papíru. Řešení podporuje přímý tisk souborů používané v populárních CAD nebo grafických programech a díky svému výkonu podporuje i běh kompletních aplikací pro grafickou komunikaci.

Xerox 7142MFP je již nyní dostupný. Díky modulárnímu pojetí velkoformátových zařízení této značky mohou stávající majitelé tiskárny Xerox 7142 svůj stroj vylepšit a přejít pohodlně na jeho multifunkční verzi.

Mohlo by vás zajímat: