Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nový DraftSight ve verzích pro Windows, Mac i Linux

Úterý, 18 Říjen 2011 09:16

Tags: Dassault | DraftSight | Software

DraftSight1142Dassault Systèmes vydal novou verzi svého bezplatného softwaru DraftSight V1R1.3 (SP3) a k němu i obsáhlou 30strannou instalační příručku. Pokud jste si tento software ještě neinstalovali, tak se v ní najdete postup instalace krok za krokem, včetně aktivace, kterou musíte provést prostřednictvím připojení k internetu. Sepjetí s tímto moderním komunikačním prostředkem ostatně dokresluje i možnost přidat svůj hlas „To se mi líbí“ na Facebook a možnost připojení se k webové DraftSight komunitě. Pokud si nejste jistí, zda máte dostatečně silný hardware a vhodný operační systém, najdete v příručce i podrobné minimální požadavky a odkaz na test grafické karty.

Tisková nastavení
V DraftSightu si nyní můžete ukládat tisková nastavení a používat je při tisku DWG souborů. Tyto konfigurační soubory můžete použít pro různé DWG soubory. To umožňuje tisk DWG souborů s vlastním nastavením, které jste použili, aniž by bylo nutné je znovu pokaždé nastavovat, když chcete tisknout. Opětovné použití nastavení z různých souborů DWG je velkým přínosem. Navíc jsou tyto soubory přenosné a mohou být sdíleny ostatními uživateli.

Podpora 3D myší
DraftSight nyní podporuje ovládání pomocí 3D myší. Posuvníkem se nastavuje citlivosti 3D myši, také lze nastavit tzv. Dominant mode, který filtruje všechny pohyby s výjimkou dat přicházejících od osy, se kterou se pohybuje nejvíce. Můžete si nastavit rychlost pohybu, přibližovat a oddalovat obraz, stejně jako s ním točit v osách.
Stáhněte si DraftSight právě teď zde.

DraftSight má samostatnou licenci, u níž je vyžadována aktivace. DraftSight podporuje linuxové distribuce Ubuntu, Fedora, Suse a Mandriva.


Mohlo by vás zajímat: