Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

ESI vydala Visual-Environment 7.5

Pondělí, 19 Prosinec 2011 12:11

Tags: CAE | ESI Group | Simulace | Visual-Environment

ESI-Group-Virtual-Environment-7.5_1151ESI Group, poskytovatel řešení virtuálních prototypů pro odvětví strojírenského průmyslu, oznamuje vydání produktu Visual-Environment 7.5, flexibilního a otevřeného technického rámce se společnou platformou, řešící více oblastí simulací. Visual-Environment zahrnuje celý proces počítačově podporovaného inženýrství (CAE), od propojení s počítačem podporovaným navrhováním (CAD) přes nastavení modelu až po následné zpracování, to vše pomocí jediného základního výpočetního modelu.

„Grupo Antolin používá Visual-Environment pro předběžné a následné úpravy virtuálních prototypů automobilových sedadel. Díky novému vylepšení pro automatizaci úloh, přesným spolehlivým nástrojům odpovídajícím našim potřebám, snadno použitelnému exportu dat a automatizaci následných úprav se podařilo ušetřit asi 50 % času u jednotlivých simulačních cyklů,“ tvrdí Franck Chantegret, vedoucí simulací v Grupo Antolin Seats Business Unit.
Nejnovější verze Visual-Environment 7.5 obsahuje významná zlepšení týkající se použitelnosti softwaru. Předběžné a následné úpravy jsou nyní integrovány do vizuálního prostředí pro lepší uživatelský komfort. Celkově tato nová verze nabízí lepší vzhled a dojem a společnou správu oken a stránek, poskytující lepší jednotnou grafiku pro běh plynulých, bezchybných pracovních postupů.
Stále intuitivnější uživatelské rozhraní také nabízí větší součinnost. Například z domovské stránky mají uživatelé přístup k zástupcům jejich nejčastějších operací, posledním načteným souborům a užitečným rychlým odkazům, jako jsou nejdůležitější údaje o softwaru a on-line sociální sítě.
Neustále se rozvíjející platforma Visual-Environment se přizpůsobuje potřebám jednotlivých řešitelů oborů a odvětví. Pro každou aplikaci v prostředí Visual-Environment mohou inženýři využít komplexní modelovací nástroje „Visual-Mesh“ k tvoření složitých tvarů, řešení kvalitních sítí pro různé obory, včetně testování nárazu vozidel, bezpečnosti cestujících, NVH (Noise, Vibration and Harshness – hluk, vibrace a rázy), tepelného zpracování, svařování, odlévání a elektromagnetismu. Nástroj Visual-Viewer post-processing vychází vstříc náročným požadavkům CAE komunity prostřednictvím tohoto prostředí, zatímco integrovaná sada nástrojů pro vývoj softwaru, Visual-SDK, umožňuje přizpůsobení a rozšíření otevřené architektury prostřednictvím procesních šablon a maker.
Aplikace VisualDSS, systém pro podporu konečného rozhodnutí ve Visual-Environmentu, umožňuje správu konstrukčních změn sledováním prováděných změn z jedné iterace modelu do druhé. Novinkou v prostředí Visual-Environment verze 7.5 je, že uživatelé mohou přímo vytvářet pracovní postupy, nahrávat klíčové výsledky a zprávy a porovnávat iterační modely on-line na klientském VisualDSS webovém portálu.

Rozhraní s různými disciplínami
Visual-Environment od ESI je flexibilní: každá aplikace může být aktualizována individuálně.
Visual-Environment je otevřené: verze 7.5 se může pochlubit vylepšenými konverzními utilitami, které usnadňují integraci dat ze softwarů třetích stran. Ostatní inteligentní vylepšení verze 7.5 zahrnují lepší zobrazování, například při zobrazení meshless simulačních metod, jako je Smoothed Particle Hydrodynamics (SPH) a Finite-Point Method (FPM), a vizualizace skládání airbagu díky novému nástroji zavedenému v Sim-Folderu. Kompletní podpora pro poradce tepelného zpracování ve Visual-Weld umožňuje realistické simulace podporou řetězového svařování a tepelného zpracování v procesu výroby.
Vylepšené schopnosti síťování zaměřené na NVH a aplikace vnitřní akustiky nesmírně usnadňují síťování dutin. Visual-Cast, prostředí síťového předběžného a následného zpracování pro slévárenské aplikace, umožňuje nastavení modelů s využitím CAD topologie, umožněním automatické aktualizace iteračních modelů a poskytnutím značných časových zisků.
Visual-Environment 7.5 obsahuje technické znalosti, osvědčené postupy, procesy, správu pracovního procesu a simulaci správy obsahu do procesu konstrukčního návrhu.
Více informací najdete na www.esi-group.com/visual-environment.

Mohlo by vás zajímat: