Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Rozšíření spolupráce mezi Battery Design LLC a CD-adapco

Pátek, 24 Únor 2012 13:46

Tags: Battery | BDS | CD-adapco | Design | li-ion | Studio

BDS-OutTempViewer-1208Společnost CD-adapco oznámila, že převezme veškerou odpovědnost za Battery Design Studio od Battery Design LLC, což navazuje na stávající spolupráci, která je poznat na  celosvětovém prodeji tohoto softwarového nástroje. Battery Design Studio  bude i nadále prodáváno prostřednictvím celosvětové působnosti CD-adapca i úspěšné spolupráce s Robertem Spotnitzem, a jeho společnost Battery Design LLC bude i nadále poskytovat špičkové bateriové simulační metody klientům.

Robert Spotnitz, tvůrce Battery Design Studia, k tomu poznamenal: „Jsem potěšen, že nyní bude vyvíjet produkt CD-adapco. S růstem uživatelské základny je potřeba zvýšit vývojářské zdroje. Dlouhodobý zákazník se seznámí jen s velkou dávkou výhod tohoto rozšířeného partnerství.“
Steve Hartridge, ředitel elektrických a hybridních vozidel v CD-adapco řekl: „Působení našeho globálního vývojového týmu a jeho procesů poskytne jasnou cestu dlouhodobé stability Battery Design Studia. Navíc to umožní Robertu Spotnitzovi zaměřit se na vývoj technologie a metod a zajistit tak, aby BDS zákazníci zůstali na špici.“
Aktuální informace o nedávných pokrocích v technologii Battery Design Studia a také více o výše uvedených změnách se podívejte na webové vysílání, které pořádali Dr. Robert Spotnitz a Steve Hartridge.
Kromě přenosu CD-adapco také uvede workshop „Průvodce simulacemi lithium-iontových baterií za použití softwaru Battery Design Studio“ při příležitosti nadcházející STAR Global Conference 19. až 21. března v Amsterdamu. Více informací o workshopu a specializovaných přednáškách na téma baterie a elektrifikace s představením společností GM, Opel, a Nissan naleznete na stránkách konference.

Mohlo by vás zajímat: