Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Autodesk PLM 360 urychluje růst v Roulunds Braking

Pondělí, 14 Květen 2012 09:29

Tags: 360 | Autodesk | PLM | Roulunds Braking | Uživatelé

Roulunds Breaking si vybral řešení Autodesk PLM 360 - 1220Společnost Autodesk oznámila, že Roulunds Braking, jeden z předních světových výrobců komponent pro automobilové brzdy, úspěšně využívá software pro správu životního cyklu Autodesk PLM 360 jako svůj centrální zdroj informací pro rozšíření svého podnikání. Autodesk PLM 360 je na rozdíl od tradičních systémů pro správu životního cyklu produktu (PLM) cenově dostupnější, okamžitě zprovoznitelné cloudové PLM řešení, které lze snadno integrovat s existujícími systémy. Ve společnosti Roulunds systém spravuje vývojová data nových produktů po celém světě.

„Je to jediný dostupný produkt svého druhu. Možnost systém rychle nasadit a poskytnout všem uživatelům přístup k průběžně aktualizovaným datům podstatně omezila množství chyb a urychlila vývoj. Systém Autodesk PLM 360 můžeme nakonfigurovat přesně podle našich představ, aniž bychom k tomu potřebovali zkušenosti s vývojem softwaru nebo služby externího poradenství,“ řekl Mark Lawrence, vývojový technik ve společnosti Roulunds Braking.

Systém poskytuje zhruba 50 uživatelům přístup k nejnovějším návrhovým informacím a úpravám. Autodesk PLM 360 informuje prostřednictvím automaticky generovaných e-mailů všechny účastníky pracovních procesů o práci provedené jejich kolegy, a pomáhá tak optimalizovat celý proces. Techničtí pracovníci společnosti Roulunds potom migrují relevantní návrhová data do firemního ERP systému.

„Naši zákazníci upřednostňují možnost samostatného přístupu k nejaktuálnějším návrhovým informacím a zadávání změnových požadavků při práci na návrzích. Možnost používat řešení Autodesk PLM 360 k selektivnímu zobrazování aktuálních technických dat výrobků byla při našem výběru zásadním faktorem,“ řekl Mark Lawrence.

Společnost Roulunds Braking v posledních několika letech rychle expanduje a dodává nyní své výrobky jak automobilkám (OEM výrobcům), tak na trh s autopříslušenstvím.

Mohlo by vás zajímat: