Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Dytron mezi nejúspěšnějšími partnery Dassault Systèmes

Středa, 13 Červen 2012 15:27

Tags: Dassault | Dytron | PLM | President’s Club | Systèmes

Dassault Systèmes President’s Club - 1224Zástupce české společnosti Dytron Josef Svoboda, ředitel divize LIFE, se poprvé zúčastnil každoročního prestižního setkání nejúspěšnějších pracovníků a obchodních partnerů Dassault Systèmes „President’s Club“. Setkání zhruba stovky nominovaných manažerů ze všech světových regionů a prodejních, produktových a manažerských úrovní Dassault Systèmes proběhlo letos ve dnech 24.-29. dubna v Barceloně. Osobně se ho zúčastnil i prezident a generální ředitel společnosti Dassault Systèmes Bernard Charlès.

„Během setkání jsem měl možnost získat významné kontakty a nové informace, které naše společnost využije k rozvoji užší spolupráce s Dassault Systèmes a jejími partnery. Zúročíme je také v našich dalších prodejních a implementačních aktivitách,“ uvedl po setkání Josef Svoboda.

Dytron – českého komplexního dodavatele Product Lifecycle Management (PLM) systémů společnosti Dassault Systèmes – přivedlo do exkluzivních řad President’s Clubu zejména dosažení pozice nejúspěšnějšího regionálního partnera v oblasti online PLM platformy V6.
Online platformu V6 představila Dassault Systèmes v roce 2007. Společnost Dytron, která loni úspěšně završila transformaci na firmu poskytující komplexní dodávky PLM systémů, patří už dvacet let k významným prodejním partnerům Dassault Systèmes. To dokládá i fakt, že na letošním setkání President’s Clubu v Barceloně byla jedinou společností z regionu střední a východní Evropa.

Mohlo by vás zajímat: