Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Graphisoft zahájil prodej ArchiCADu 16 a uvádí BIMComponents.com

Čtvrtek, 12 Červenec 2012 13:19

Tags: ArchiCAD | Architektura | BIM | Graphisoft | Stavebnictví

ArchiCAD16-1228Společnost Graphisoft 3. července oznámila, že začala nabízet novou verzi stavebně architektonického softwaru ArchiCAD 16. Kromě toho společnost představila svůj portál GDL objektů BIMComponents.com, cloudovou databázi, která umožňuje uživatelům vytvářet, vyhledávat, nahrávat a stahovat BIM komponenty podle vlastního výběru. ArchiCAD 16 přináší klíčové funkce pro koncové uživatele, včetně zbrusu nového nástroje MORPH, optimálního řešení pro vytváření vlastních BIM komponent, vlastních staveb a vlastních prvků v zastavěném životním prostředí, stejně jako na míru vytvářených interiérů budov.

Vestavěné energetické hodnocení (Energy Evaluation) umožňuje architektům pracujícím s ArchiCADem 16 provádět spolehlivé dynamické energetické hodnocení jejich BIM modelů v ArchiCADu pomocí analýz BIM geometrie a přesných po hodině aktualizovaných on-line dat o počasí v místě stavby.
Při zahájení prodeje jsou zatím k dispozici verze International, americká a německá – první tři z celkového počtu 26 lokalizovaných verzí, které se dostanou na trh do konce 3. čtvrtletí 2012.
Další informace o ArchiCADu 16 najdete buď v námi dříve zveřejněné tiskové zprávě nebo na tomto odkazu.

Mohlo by vás zajímat: