Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

CAE sada Autodesk Simulation 360 za třetinu ceny

Pátek, 13 Červenec 2012 13:13

Tags: 360 | Autodesk | CAD | SIM | Simulation | Studio

AutodeskSIM360-1228Na webu CAD Studia se objevila informace, že do konce letošního července můžete využít zvýhodněnou nabídku nových CAE nástrojů „Autodesk SIM 360“ pro provádění pokročilých a flexibilních simulací 3D CAD modelů. Sada zahrnuje desktopové aplikace i výpočetní cloudové služby Autodesku. Sada SIM 360 zahrnuje aplikace Autodesk Simulation Mechanical (NLM), Autodesk Simulation CFD Motion (NLM), Autodesk Simulation CFD Design Study a služby SIM 360 cloud. Desktop aplikace obsahují i konektory pro CAD produkty Autodesku (pro další CAD aplikace je možné konektory dokoupit).

Desktop aplikace mají standardní, časově neomezenou licenci, cloud služby jsou licencované na neomezený počet cloud jednotek do 31. ledna 2013, poté na 2000 jednotek ročně.
Tuto sadu nyní můžete v červenci získat jen za cca 1/3 standardní ceny (tedy se slevou 66 %).
Praxí prověřené nástroje Autodesk Simulation nabízí pevnostní analýzy (nelineární úlohy, únava, MES, pádové simulace, teplo, vibrace), analýzy proudění tekutin (kapalin a plynů), přenos tepla (záření, konvekce, kondukce) a další nástroje pro včasné odhalení problémů návrhu. Simulation nástroje využijete všude, kde je třeba počítat pevnost, únavu, vlastní frekvence, kde se generuje teplo, které je třeba odvést, při proudění u vzduchotechnických komponent, při analýze pohybu vzduchu v halách, při návrhu čerpadel a turbín.
Web cloud služby SIM 360 poskytují „nekonečný“ výpočetní výkon pro náročné výpočty simulací (výpočet na lokální stanici trvá běžně hodiny). Šetří tak čas a vaše lokální prostředky.

Mohlo by vás zajímat: