Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

TEDCF uvedla první sérii kurzů SolidWorks 2012

Úterý, 04 Září 2012 08:45

Tags: 2012 | David Melvin | Kurzy | Publishing | SolidWorks | TEDCF

TEDCF_SolidWorks-1236Společnost TEDCF Publishing je partnerem SolidWorks Solution a tvůrce interaktivních multimediálních kurzů, z nichž první je nyní na trhu pod názvem SolidWorks 2012: Professional Modeling. Kurz nabízí 6 a půl hodiny instruktáží, které učí od základů koncepty modelingu až po pokročilé postupy. Průvodcem je David Melvin, autor kurzů, který předvádí procesy, které zrychlí a vylepší provedení modelů. Uživatelé by se měli naučit, co dělat, a co ne, všechny kroky jsou detailně zobrazeny a popsány, takže kurzy jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pokročilé uživatele.

Tvůrci slibují, že každý, kdo si kurzy projde, se při práci zrychlí a vylepší. Tento první z celkem plánovaných čtyř kurzů je nyní možné stáhnout, případně si předobjednat DVD, jež má vyjít 17. listopadu 2012. (S českým svátkem to rozhodně nebude mít nic společného.)

Přehrávač kurzů s názvem The Lesson Player má několik upravitelných funkcí podle potřeb uživatelů. Rychlost projekce se dá zpomalit i zrychlit, při zavření Lesson Playeru se po opětovném spuštění otevře automaticky znovu na tom samém místě. Projekci je možné zvolit ve full screen módu. Je možné přiřadit i klávesové zkratky pro pauzu, přehrávání, přetáčení, skok na další lekci, k dispozici je samozřejmě i vyhledávač. Lekce samotné jsou v angličtině a používají metrické jednotky. Kurzy začínají základními koncepty a postupně přecházejí k pokročilým dovednostem. U každé lekce se zobrazuje odehraný i zbývající čas.

K systémovým požadavkům patří Windows, sluchátka a Windows Media Player 9 či vyšší. Pár lekcí je možné si prohlédnout zde.

Mohlo by vás zajímat: