Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Innovyze vydal InfoWorks TS V13.0 pro vodní modelování

Čtvrtek, 13 Září 2012 07:24

Tags: CAE | InfoWorks | Innovyze | TS V13.0 | Vodní modelování

infoworks_ts_02-1237InfoWorks TS V13 Generation rozšiřuje možnosti předchozích vydání o nové prvky, které mají zajistit větší přesnost, kapacitu, rychlost, spolehlivost a použitelnost. Nabízí nové možnosti v tak těžko předvídatelné oblasti, jakou jsou přechodné fáze a tlaky vodovodních potrubí, kdy nepřesný výpočet může způsobit havárii. InfoWorks TS umožňuje analýzu nepravidelného toku na nejvyšší možné úrovni včetně utility pro správu infrastruktury a ochrany. Program nabízí přehledné rozhraní, kde se dají rychle zhodnotit efekty čerpadel a čerpacích stanic a jejich havárie, zapnutí čerpadel, uzavření záklopek, změn rychlosti čerpacích stanic, rychlé náběhy, a pak stanovit účinnost při jakékoliv kombinaci potřebné ochrany.

InfoWorks TS V13 rovněž umožňuje přesnou simulaci přechodných kavitací a sloupců vody, zhodnotit jejich intenzitu a stanovit potenciální vliv na systém. Program se proto hodí především v rizikových oblastech a oblastech s nečekanými výkyvy v tlaku vody, aby se zabránilo možným nehodám a haváriím.
Nová verze nabízí možnost využití faktorů dynamického tření a vymodelovat turbíny, tok a tlak při různé regulaci ventilů, hybridních tanků, předvídání přepětí hydraulických ventilů, elektronických ventilů, vícesložkových nádrží, a také modelovat čerpací stanice a PID regulátory. Je možné stanovit hloubkový a povrchový profil pro všechny typy přepěťových nádrží, a také různé tlaky v nádržích, kolenech a uzlech.
Více informací najdete na webu společnosti Innovyze.
infoworks_ts_01-1237
infoworks_ts_02b-1237

Mohlo by vás zajímat: