Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Společnost Prototype uvedla přes 2 800 videí 3D tisku

Středa, 24 Říjen 2012 07:38

Tags: 3D tisk | Prototype | Prototypy | Videa

PrototypeToday1243Na interaktivní internetové stránce americké společnosti Prototype, věnované modelům a výrobě, je nyní přes 2 800 videí, které přibyly jen v posledních dvou letech. Stránky nabízejí ověřené informace a zdroje týkající se aktuálních věcí kolem 3D tisku a výroby. Stávají se tak centralizovanou databází obsahu pro široké spektrum uživatelů, od servisních kanceláří přes investory. Celkem tyto stránky nyní využívá kolem 500 společností. Jednou z nejoblíbenějších sekcí jsou právě videa, která mohou firmy umístit na web zdarma. Pokud nějaký návštěvník hledá specifické služby a postupy, najde zde přesně zaměřené kategorie a videa ve vysokém rozlišení.

Od svého spuštění 1. listopadu 2010 nyní sekce obsahuje přes 60 kategorií a přes 2 800 videí, která jsou navíc denně monitorována, zda splňují standardy a požadavky na kvalitu.  
Na stránkách se nacházejí i další dodatečné a užitečné nástroje pro spolupráci, sdílení informací, novinek a adresářů více jak 675 společností, různá diskusní fóra, chatovací místnosti, sociální síť s profilem a možností zadání detailů o uživateli. Novinky jsou aktualizovány denně a články od registrovaných společností vydávány po zvážení.
PrototypeTodayWeb-1243

Mohlo by vás zajímat: