Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Prezentace produktů Nexnet na Open House Tecnotrade

Čtvrtek, 22 Listopad 2012 16:09

Tags: CNC | EDGECAM | Nexnet | SpaceClaim | Tecnotrade

TecnotradeOS-1247Společnost Nexnet zve zájemce na setkání obchodních přátel a příznivců do nového sídla svého partnera, společnosti Tecnotrade Obráběcí Stroje. „Open House Tecnotrade – Dny otevřených dveří“ se uskuteční v nové provozovně společnosti, Blanenská 1965, Kuřim v termínu 29. – 30. 11. 2012. Na tomto setkání se můžete seznámit se stroji z portfolia firmy Tecnotrade (Doosan aj.) a s výrobky některých z partnerů. Prohlídku strojů můžete spojit s ukázkou CAD/CAM softwaru Edgecam sloužícího pro programování (i zde vystavených) CNC frézovacích, soustružnických a soustružnicko-frézovacích strojů, a to přímo v hale na stánku společnosti Nexnet.

Bude zde přítomný i technik, který vám k Edgecamu zodpoví veškeré technické dotazy. Na místě můžete zhlédnout i revoluční vysokorychlostní hrubovací strategii Waveform v Edgecamu při virtuálním obrábění s 3D modelem vybraného stroje. Technik společnosti Nexnet také rád předvede práci s intuitivním 3D CAD softwarem SpaceClaim pro přímé modelování, pomocí kterého během chvilky namodelujete či upravíte jakýkoliv solid model.
Můžete si zde také prohlédnout celé skladové, servisní a administrativní zázemí, seznámit se s minulostí, současností a očekávanou budoucností společnosti prostřednictvím firemních prezentací i osobní diskuze s pracovníky Tecnotradu. Setkáte se rovněž se spoustou kolegů z oboru obrábění, dodavateli i odběrateli Tecnotradu a dalšími spolupracujícími firmami.
Součástí programu je i kulturní část setkání, hudební produkce, vystoupení taneční skupiny, řízená degustace zahraničních vín s odborným výkladem a samozřejmě volná zábava.

Program
Návštěvní hodiny:                             29. 11. 2012 od 15:00 - 23.00 hod.
                                                             30. 11. 2012 od 10:00 - 16.00 hod.
Kulturní program:                             29. 11. 2012 od 18:00 - 23:00 hod.
Pracovní diskuze a prezentace:     průběžně po celou dobu.

Celodenní občerstvení zajištěno. Případné ubytování si každý účastník hradí sám v hotelu, který po potvrzení účasti zajistí pořadatel, vč. dopravy na hotel.

Mohlo by vás zajímat: