Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Dva webináře firmy Nemetschek Allplan 10. ledna

Středa, 09 Leden 2013 20:47

Tags: Allplan | Architektura | BIM | Nemetschek | Vyztužování | Vzdělávání | Webinar

Nemetschek_Allplan-1302wHned dva webové semináře připravila společnost Nemetschek Allplan na čtvrtek 10. ledna. První, Allplan Architektura, začíná už v 10 hodin a přinese hodinový průřez programem z pohledu architekta a projektanta. Provedeme účastníky od studie přes prezentaci až po dokumentaci stavby, budou si moci udělat představu o výhodách práce v integrovaném BIM systému a krátce jim bude představen on-line zdroj informací. Druhý webový seminář, Průřez programem Allplan Vyztužování, začíná ve 14 hodin a jeho náplní bude seznámení s programem z pohledu statika a projektanta.

Provede účastníky od tvorby konstrukce, bednění přes výztuž pruty i sítěmi až po dokumentaci s automatickými výkazy a ukáže výhody práce v integrovaném BIM systému. Budou také představeny ukázky prací zákazníků Nemetschek Allplanu (administrativa v monolitu i prefě, dopravní stavby - tunel).

Na webináře je potřeba se přihlásit, přenos obrazu je zajištěn prostřednictvím programu GoToMeeting. Přenos zvuku je prostřednictvím VoIP a potřebujete k němu audio výstup počítače osazený reproduktory nebo sluchátky. Program je přístupný 10 minut před zahájením webináře.

Pokud 10. ledna nemáte čas, nezoufejte. Webináře se opakují 24. ledna a ve dvou termínech také v únoru a březnu. Konkrétní dny najdete na tomto odkazu.


Mohlo by vás zajímat: