Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Již v neděli začíná SolidWorks World 2013

Pátek, 18 Leden 2013 17:48

Tags: Konference | SolidWorks | SolidWorks World 2013 | Uživatelé

Hotel SwanDolphin-1303Podle obvyklého programového schématu a na pořadateli velmi oblíbeném místě ve Walt Disney Worldu a hotelu Swan and Dolphin na Floridě se bude ve dnech 20–23. ledna 2013 konat první letošní velká uživatelská CAD konference – SolidWorks World. Už v neděli se rozeběhnou certifikační zkoušky uživatelů, proběhnou první rozhovory novinářů s představiteli společnosti DS SolidWorks a otevře se výstavní pavilón partnerů konference. Vlastní a letos jubilejní 15. konference pak začne v pondělí 21. ledna. Všichni účastníci se mohou těšit na prezentace představitelů společnosti DS SolidWorks a jistě i na atraktivní hosty, kteří jsou každoročně kořením této akce.

Od konce loňského roku je náš e-mailový server bombardován pozvánkami na stánky jednotlivých firem, které slibují buď nové a vylepšené produkty podporované softwarem SolidWorks a doplňující jeho fukce, nebo hardware, na kterém SolidWorks běží „jak po másle“. A tak víme, že se tu představí firmy jako BOXX Technologies, SolidACE, Varatech Sigmund, SolidCAM, Aras, Delcam, EFICAD, Pas Technology, HP a mnoho, mnoho dalších. Toto je jen náhodný výběr z e-mailů posledních dnů.
I letos budete mít tuto konferenci zprostředkovanou reportážemi na našem webu a v prvním čísle časopisu CAD, které vyjde koncem února, najdete souhrnnou reportáž.


Mohlo by vás zajímat: