Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

T-Systems zahájila v ČR spolupráci se Siemens PLM Software

Středa, 30 Leden 2013 08:50

Tags: PLM | Siemens | Software | T-Systems

t-systems-Siemens-NX-1305Společnost T-Systems Czech Republic uzavřela smlouvu o spolupráci se společností Siemens PLM Software na prodej a implementaci produktu NX, který představuje špičkovou technologii v oblasti CAD/CAM/CAE. Součástí spolupráce je také produkt Teamcenter pro digitální správu životního cyklu výrobku, který je jedním ze světově nejpoužívanějších systémů v této oblasti. V neposlední řadě jsou předmětem spolupráce rovněž technologie Tecnomatix pro digitální návrh a přípravu výroby. Jako součást dohody se společnost T-Systems Czech Republic připojuje k programu Siemens Partner.

Společnost Siemens PLM Software, která je součástí koncernu Siemens, rozvíjí své portfolio a péči o zákazníky v České republice. Společnost T-Systems má bohaté zkušenosti a znalosti procesů v průmyslových podnicích. Díky propojení těchto znalostí a PLM technologií společnosti Siemens získají zákazníci obou firem nejvyšší možnou kvalitu služeb a mohou tak maximalizovat přínos ze svých investic do PLM nástrojů a systémů.
Společnost T-Systems působí v České republice na poli PLM již více než patnáct let. Své služby systémové integrace, kam PLM řešení bezesporu patří, poskytuje řadě podniků včetně mezinárodních automobilových výrobců. Nové partnerství rozšíří možnosti poskytování spolehlivých a flexibilních služeb a produktů stávajícím i novým zákazníkům.
Jako systémový integrátor je společnost T-Systems díky přístupu k nejnovějším technologiím schopna řešit náročné úkoly a projekty související s integrací jednotlivých systémů v IT infrastruktuře té které společnosti.
Společnost T-Systems poskytuje řadu PLM řešení pro české i mezinárodní zákazníky. Díky zkušenostem z rozsáhlých projektů, vysoké odbornosti a stabilnímu zázemí představuje pro své zákazníky kompetentního a spolehlivého partnera.


Mohlo by vás zajímat: