Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

CAD Schroer zdůrazňuje podporu udržitelné energie

Středa, 30 Leden 2013 13:43

Tags: CAD Schröer | MPDS4 | Plant Design | Potrubí | Software

Mpds4-discount-1305Podpora udržitelných energetických projektů výkonným a přesto cenově dostupným softwarem pro Plant design (projekce a konstrukce potrubních systémů průmyslových podniků) je pro CAD Schroer v roce 2013 klíčovou záležitostí. Tento poskytovatel konstrukčního softwaru bude vystavovat na Biogaz Europe (Francie) v březnu a na Energy from Waste (EfW) Expo (UK) v dubnu 2013. Stále se objevují nové technologie přeměny odpadu na energii (Waste to Energy - WTE) a ty stávající jsou stále účinnější. S přísnými mezinárodními plány snižování emisí a využíváním obnovitelných zdrojů energie jsou technologie jako anaerobní digesce pro tvorbu bioplynu v roce 2013 číslem jedna na jednáních mnoha energetických výstav.

CAD Schroer se jich zúčastní s cílem představit svoje cenově dostupné řešení podnikatelům v této oblasti, kteří by je mohli použít pro projektování a poskytování nových projektů.
Konstrukční 3D software MPDS4 od CAD Schroer umožňuje projektovým inženýrům navrhovat potrubní systémy všech velikostí, trasy a připojovací služby, a rychle tak zhodnotit projekty ve starých závodech nebo na zelené louce. Pro firmy používající software na projekty s obnovitelnou energií nabízí CAD Schroer 70% slevu na software, stejně jako zlevněnou údržbu a podpůrné služby.

Interaktivní ukázková videa z práce se softwarem MPDS4 najdete na tomto odkazu.
Více informací o slevách společnosti CAD Schroer na software pro energetické projekty najdete zde.


Mohlo by vás zajímat: