Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Mocet Communicator – dokovací stanice pro iPad

Pátek, 01 Únor 2013 12:04

Tags: Communicator | Design | Hardware | IP3092 | Mocet | Networks

Mocet Communicator IP3092-1305Mocet Networks je dodavatelem zařízení pro IP komunikaci a telefonii, společnost je členem TECO Industrial Group. Mocet bude vystavovat na letošním CeBITu (hala 13, stánek A58), kde také uvede Mocet Communicator – dokovací stanici pro iPad (typové označení IP3092). Mocet komunikátor mění iPad na stolní high-endový VoIP telefon s podporou vysoce jakostního hlasu a možnostmi hlasitého telefonu. Můžete volat a přijímat telefonní hovory pomocí VoIP aplikace „Mocet Commander“, kterou si můžete stáhnout zdarma z iTunes Storu.

Mocet Commander pro iOS umožňuje z iPadu telefonní hovory zahajovat, přijímat, přepojovat, mít nad nimi správu a vytvářet konference v okamžiku, kdy je komunikátor nakonfigurován a zaregistrován do Voice over Internet (VoIP) kompatibilní služby.
Se softwary jako Skype nebo FaceTime může být Mocet komunikátor navíc používán jako videokonferenční telefon. Komunikátor poskytuje bezvadný a pohodlný způsob použití iPadu uživatelům sociálních sítí. Významně je posílena kvalita hovoru, stejně jako soukromí iPad uživatelů při použití sluchátek nebo náhlavní soupravy, kteří si s komunikátorem mohou dále vychutnávat poslech oblíbené hudby na iTunes a sledovat videa.
Komunikátor zvětšuje šířku reprodukovaného audio pásma, podporuje přidání stereofonního reproduktorového systému a také dobíjí iPad i jeden mobilní telefon. Přístroj je vybaven dvěma ethernetovými porty, čtečkou microSD paměťových karet a rozhraním Bluetooth 2.1 a USB 2.0.
Mocet dále plánuje uvedení DECT základnové stanice pro další bezdrátové telefony a podporu hlasových schránek. Brzy také bude uveden na trh další nový model s Apple Lightning konektorem.


Mohlo by vás zajímat: