Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Pomozte vybrat místo pro Technický seminář Delcam 2013

Úterý, 12 Únor 2013 13:20

Tags: Delcam | Technický seminář | Uživatelé | Vzdělávání

TS Delcam 1307Je teprve únor, ale v Delcamu začínají chystat květnový Technický seminář Delcam 2013, na kterém budou představeny nejen novinky ze světa CAD/CAM technologií a nejnovějších verzí softwaru od společnosti Delcam, ale i tipy a triky při využívání řešení. Nabídka konferenčních prostor není v České republice moc velká a vyžaduje dělat kompromisy, proto Delcam chce požádat o spolupráci s výběrem místa konání semináře s ohledem na dostupnost hromadné dopravy (autobus, vlak). V minulosti uživatelé často jezdili na semináře hromadnou dopravou, nicméně doba se mění a významně narostl počet zájemců přijíždějících autem.

Sladit místo s technickým zázemím a požadavky všech stran není úplně snadné. Pro tento rok byly pro místo konání semináře zvoleny následující priority:

  • Uspořádání místnosti pro dobrou viditelnost promítacích pláten
  • Dobrá možnost neplaceného parkování
  • Kvalitní a profesionání občerstvení

Pomozte Delcamu a v anketě klikněte na vám nejbližší názor, případně se zúčastněte diskuse pod článkem. Článek s anketou najdete zde.

Poznámka redakce: V roce 2012 se Technický seminář Delcam konal ve známém brněnském hotelu Bobycentrum. Zde pořadatelé jinak velmi zdařilé akce narazili hlavně na velké problémy s úrovní cateringových služeb hotelu. Na prostředí hotelu byla pro pozornějšího návštěvníka také vidět minimální péče věnovaná běžné údržbě. Prostředí kdysi hojně navštěvované působilo značně omšele a je škoda, že vedení hotelu nevěnuje kongresové turistice větší pozornost. Z úhlu pohledu účastníků loňské akce na místo konání bychom mohli kladně ohodnotit pouze dobré geografické a dopravní umístění, dobré možnosti parkování a při porovnání s jinými loňskými akcemi také bezproblémové ozvučení bez výpadků a jiných problémů se zvukem.


Mohlo by vás zajímat: