Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

MagicPlan 3.0 od Sensopia s crowdsourcingem

Pátek, 15 Březen 2013 10:06

Tags: Home Depot | MagicPlan 3.0 | Sensopia

Sensopia MagicPlan-1311Kanadsko-americká společnost Sensopia vydává svou aplikaci MagicPlan pro plány prostorového uspořádání ve verzi 3.0. Vytvořit plány a publikovat profesionální dokumenty je prý velmi intuitivní, o čemž svědčí i mnohá ocenění pro tento produkt i více jak 3,5 miliónů unikátních stažení. Hlavní funkcí MagicPlan 3.0 je zcela nový a přepracovaný sestavovací modul. Sestavování místností je výrazně rychlejší, preciznější a prý i robustnější. Novinkou je také nové uživatelské rozhraní a dlouho očekávané funkčnosti jako poznámky nebo nastavení tloušťky zdí. Sensopia rovněž oznámila nové strategické partnery.

Firma Home Depot nabízí rozšířené vybavení domů. Nyní ve svých prodejnách může zákazníkovi nabídnout i možnost plánu prostorového uspořádání. Druhým partnerem je Real Tour Vision, která nabízí u nemovitostí více jak 100 000 realitních kanceláří v USA možnost virtuální prohlídky. I zde se plány prostorového uspořádání využijí pro lepší navigaci. Posledním partnerem je pak Cocontest, crowdsourcingová platforma pro interiérový design. Uživatelé MagicPlan mohou nyní takto otevřít aukci o nejlepší design, a získat tak nejlepší architekty pro svůj projekt. Jejich plány budou odeslány na platformu Cocontest a architekti si je mohou přímo importovat do svého CAD softwaru. Na přání mnoha uživatelů vznikl crowdsourcingový projekt MagicPlan Everywhere pro vznik aplikace, umožňující přístup k MagicPlan i pro uživatele operačního systému Android v různých mobilních zařízeních. Crowdsourcingová kampaň poběží na Indiegogo.

Какая-то лошадь "Техническое обслуживание рулевого управления трактора МТЗ-100"идет на обгон по внешней дорожке.

Вы, "Техногенез и почвы"вероятно, помните, мистер Вустер, что в ходе нашей беседы в библиотеке я "Технологии возделывания сельскохозяйственных культур"поставил вас в известность, с какой "Техногенна безпека при роботі з добривами в сільськогосподарському виробництві"серьезностью подхожу к совершенному преступлению.

Несколько "Технологии выращивания шампиньонов"минут охотник простоял молча он был сильно озадачен.

Реджинальд "Технологии заготовки сенажа"глянул на цифры, выключил компьютер и поспешил в "Технологии и технические средства в сельском хозяйстве"ванную, где его вырвало от гнетущего страха.

Вчера "Технологии повышения урожайности"я продал Корке Серебряную реку, гордо "Технологии охоты на бурого медведя"объявил он.

Она встречалась с ней "Технологии хранения зерновых масс"трижды, и дважды ей удалось даже получить фотографию Кэти с ее автографом.