Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Tým designérů BoConcept navrhl interiér automobilu Smart

Čtvrtek, 25 Duben 2013 09:05

Tags: CoConcept | Design | Signature | Smart | Smartville

Smartville-kolekce-a-auto BoCon-1317Tým designérů dánské značky BoConcept se zaměřuje ve svém designu na městský styl bydlení. Jejich design je proslulý svou funkčností a úsporností. Limitovaná edice aut BoConcept Signature Smart Fortwo, jež se objeví v prodeji od září, nese opět jejich rukopis. Auta Smart jsou nejmenší vozidla svého druhu a jejich vybavení je inspirováno právě nábytkem a doplňky pro bydlení. V autě tak najdeme zaoblené budíky, ergonomická křesílka a hlavně výrazné prošívání a kvalitní kůže. Přesně stejný styl je pak použit i pro design bytových interiérů, takže teoreticky si může uživatel pořídit stejné vybavení, jaké má v autě, i domů do bytu.

Kolekce Smartville od BoConcept představuje pohodlné křesílko organických tvarů s otočnou a naklápěcí funkcí v kombinaci se speciálně vyvinutou tabákově hnědou kůží a plstí, do kterého zapadnete jako za volant. Nechybí modulární sedací souprava v tmavě hnědé kůži o velikosti 2,69 metru, což přesně odpovídá rozměrům auta Smart. Stejnou tabákově hnědou kůží je potažená přístrojová deska Smartu od BoConcept. Součástí kolekce Smartville jsou také budíky naprosto identické s těmi v interiéru auta s výrazným barevným olemováním, vyrobené ze světlého dubu, tedy stejného materiálu, jenž je ve Smartu použit na rukověť řadicí páky.
BoConcept-Smart interier-1317
Nechybí ani mnoho dalších doplňků v podobě polštářků, hrnků, podšálků, talířků a svícnů inspirovaných miniaturními a zaoblenými tvary tohoto malého městského auta. Kabriolet BoConcept Signature Smart Fortwo pro dvě osoby s interiérem od BoConcept bude v prodeji v limitované edici od září tohoto roku, v ulicích evropských měst je ale již možné zahlédnout prototyp. Kompletní kolekci Smartville včetně auta si lze prohlédnout zde.
Smartville BoConcept nádobi svícny polštáře-1317


Mohlo by vás zajímat: