Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Výměna technických dat – kdekoli a kdykoli

Pondělí, 15 Červenec 2013 14:44

Tags: Business Integration | ENGDAT | PDM | PLM | SaaS | Seeburger

Seeburger-1329Bezproblémová výměna CAD dat ve výrobním průmyslu je základem pro to, jak zůstat konkurenceschopným na celosvětové úrovni. S řešením výměny CAD dat jako řízenou službou jsou společnosti schopny upřednostnit investice do hardwaru, softwaru a sítí, přičemž technický personál může být uvolněn pro další důležité projekty. Na světovém trhu budují společnosti svou celosvětovou působnost prostřednictvím diverzifikace, výzkumu, výroby, dodávky a servisních středisek. Kvůli zlepšení své konkurenceschopnosti na trhu a posílení svého postavení na mezinárodní úrovni prostřednictvím kratších dodacích lhůt jsou nuceni více než kdy jindy vyměňovat data snadno, bezpečně a efektivně, a to jak interně, tak externě s technickými partnery.

Firma Seeburger splňuje tyto výzvy komplexním řešením pro výměnu CAD dat, a nabízí pro tyto účely řízenou službu – jako onsite nebo jako hybridní provozní model. Zákazník si může vybrat provozní model, který nejlépe vyhovuje jeho potřebám. Řízená služba nabízená jako komplexní řešení software-as-a-service (SaaS) znamená možnost dálkové výměny technických dat ze všech možných přístupových bodů. Kromě toho mohou být nahrazeny různé místní starší systémy a všechny procesy výměny inženýrských dat centralizovány. IT prostředí navíc může být konsolidováno pro snížení nákladů a zvýšení efektivity při globální výměně CAD dat.
Komplexní řešení pro výměnu technických dat se skládá z webového portálu, integrace do Outlooku, mobilní aplikace a systému ENGDAT. Funguje se všemi sítěmi (ENX, internet, ISDN) a protokoly (ODETTE OFTP2). Společnosti, které nemají OFTP/OFTP2 kompatibilní systém, mohou použít směrovací služby OFTP2. Navíc toto řešení nabízí volitelnou CAD integraci, PDM, konvertory a nástroje kontroly kvality dat. Zákazníkům je tak umožněno vyměňovat jakékoli formy produktových dat a připojovat neomezený počet OEM a technických partnerů.


Mohlo by vás zajímat: