Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

SolidCAM CZ představuje novou verzi SolidCAM 2013

Středa, 24 Červenec 2013 14:45

Tags: CAM | InventorCAM | SolidCAM | SolidVision | Verze 2013

SolidCAM 2013Společnost SolidCAM CZ, distributor softwaru SolidCAM a InventorCAM pro ČR a SR, informuje své zákazníky a partnery o nové verzi 2013, která byla oficiálně uvedena na trh České republiky a Slovenska. Verze obsahuje dlouhý seznam novinek a vylepšení, z nichž nejzajímavější jsou dále vyvinuté soustružnicko-frézovací funkce, funkce pro zaměřování a mezioperační měření sondou, zvýšený výkon díky lepšímu využití vícejádrových procesorů, vylepšené pracovní rozhraní a možnost ukládání CAM dat přímo do souboru Sldprt, tedy přímo do dílu SolidWorksu. Jednotlivé moduly byly vylepšeny zejména na základě zkušenosti a požadavků zákazníků.

Velký je počet drobných úprav v prostředí, což svědčí o péči vývojářů o komfort uživatele. Přibyly nové možnosti a funkce prakticky ve všech modulech, od dvou os, přes HSM, víceosé souvislé funkce až po soustružení. Za zvláštní zmínku stojí například implementace speciálních funkcí pro obrábění impelerů a ventilových kanálů, které v nových knihovnách nabídla firma Moduleworks, známý dodavatel víceosé technologie pro CAM.
SOlidCAM 2013-1-1330
Přibyly funkce pro jednoduše definované pětiosé ořezávání plastů, barevné filtry pro víceosé vrtání děr, indikace minimální délky nástroje v tříosém obrábění. Simulace obrábění je bohatší o možnost práce přímo v CAD režimu, a editor drah nástroje umožňuje nově upravovat i soustružnické projekty.
Informace o všech novinkách v této verzi najdete na stránkách SolidCAM.cz v sekci „Produkty“. K vyzkoušení této verze je nejlepší stáhnout si 30denní trial verzi ze stejných stránek.
Na verzi SolidCAM 2013 mají nárok všichni zákazníci, kteří si koupili SolidCAM v roce 2013 (i bez údržby) nebo měli údržbu platnou v tomto roce.
Nový SolidCAM se vám bude líbit, je významně rychlejší a má zajímavé nové funkce.


Mohlo by vás zajímat: