Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

3. ročník veletrhu pracovních příležitostí JobFair na MSV 2013

Neděle, 06 Říjen 2013 21:10

Tags: JobFair | MSV 2013 | Pracovní příležitosti | Zaměstnání

jobfairmsv2013Pracovních příležitostí, které za to stojí je všeobecně pomálu. Neplatí to ale o strojírenství a elektrotechnice. Společnosti, hledající zajímavé kandidáty na pracovní pozice, se představují i letos. Veletrh se uskuteční souběžně s Mezinárodním strojírenským veletrhem v Brně. Tento rok se bude konat ve čtvrtek 10. října 2013. Vystavovatele a jejich nabídky na práci najdete v pavilonu A brněnského Výstaviště. Veletrh se uskuteční již potřetí a každý rok zaznamenává větší a větší rozvoj. Prvního ročníku se uskutečnilo 13 firem, druhého 18, letos to vypadá na dvacítku. I letos bude součástí veletrhu doprovodný program.

Zde se mohou účastníci veletrhu dozvědět o tom, jak se mohou nechat zaměstnat, případně o základech pro žádání o práci – Jak napsat CV, Jak se chovat při pohovoru, Jaké je to začít svůj vlastní business a další. Vloni byly všechny přednášky naplněny k prasknutí.
A proč byste měli veletrh navštívit? Každý kdo hledá práci má šanci rozšířit si obzory. Zjistí, jaké firmy a v jakých oborech hledají nové zaměstnance, navíc si může přinést své CV, které bude předáno personalistům jednotlivých vystavovatelů. Je to skvělá příležitost pro absolventy, studenty, nebo lidi v produktivním věku, kteří hledají nové výzvy, nebo chtějí změnu. Mezi vystavovateli budou moci návštěvníci najít společnosti ABB, AERO Vodochody, Grafton, Bomar, Hofmann Personal, Hanácké železárny a pérovny, Junker, Unex, Hays, Poclain Hydraulics, Semperflex, Allianz, Bircher, CCI a další.


Mohlo by vás zajímat: