Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

BIM Průzkum 2014 pro malé a střední stavební podniky

Středa, 09 Duben 2014 15:09

Tags: BIM | Dotazník | Průzkum | Stavebnictví

bim-pruzkum-2014-1415Pro malé a střední stavební podniky do 250 zaměstnanců je určen další BIM průzkum, iniciovaný Martinem Zemanem, jedním z členů Odborné rady pro BIM, v rámci diplomové práce. Tu zpracovává na Českém vysokém učení technickém v Praze na Fakultě stavební, konkrétně v rámci Studijního oboru Management a ekonomika ve stavebnictví na katedře Ekonomiky a řízení ve stavebnictví. Cílem tohoto BIM průzkumu je zjistit povědomí i aktuální situaci zavádění BIM na úrovni malých a středních stavebních firem. Pokud spadá vaše firma do kategorie, které je BIM průzkum určen, prosíme věnujte chvilku z vašeho času jejímu vyplnění.

Jednak svým názorem pomůžete zjistit situaci se zaváděním BIM v České republice a navíc malá odměna v podobě možnosti získat tištěnou BIM Příručku vás nejspíš nemine.
BIM Příručka je již nyní ke stažení na stránkách Odborné rady pro BIM v elektronické podobě. Kromě samotné definice BIM, se zde mohou čtenáři seznámit se zkušenostmi s BIM v zahraničí nebo se dozvědět, pro koho je BIM určen a jaké přínosy, ale i úskalí BIM přináší jednotlivým účastníkům stavebního procesu.
Zúčastnit se BIM průzkumu mohou zástupci malých a středních stavebních firem nejpozději do 5. května 2014, na kdy je naplánována uzávěrka průzkumu.


Mohlo by vás zajímat: