Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Setkání uživatelů systému SolidWorks – aktualizováno

Pátek, 01 Srpen 2014 08:22

Tags: 3E Praha | Engineering | Setkání | SolidWorks | Uživatelé | Vzdělávání

3E SW 2014-1431Jako poslední v řadě připravuje společnost 3E Praha Engineering další Setkání uživatelů systému SolidWorks, které se uskuteční v Šiklově mlýně. Akce se bude konat ve dnech 24.–25. září 2014. Díky pozdnímu termínu již bude možné se zcela oficiálně seznámit s novinkami nové verze SolidWorks 2015, jejichž beta verze je aktuálně dostupná ke stažení a testování. Kromě toho zde budou představeny nové produkty SolidWorks Inspection, SolidWorks Mechanical Conceptual, SolidWorks Exalead a ukázky nových funkcí dalších produktů SolidWorks.

K dispozici budou také workshopy, seznámení s tipy a triky a samozřejmě nebude chybět bohatý zábavný program ve stylu westernu.

Nyní je na webu k dispozici on-line registrační formulář, přihlásit se můžete na první nebo na oba dny. Účastnický poplatek je pro uživatele s platnou roční údržbou 400 Kč za osobu a pro uživatele bez platné roční údržby 600 Kč za osobu. Poplatek se hradí v hotovosti v den konání akce při registraci. Na dvoudenní akci budete potřebovat ubytování, rezervujte si je sami předem, a to telefonicky na čísle: 602 750 130 nebo e-mailem na info@western.cz. Jako účel ubytování uveďte ,,Účast na Setkání uživatelů SolidWorks“. Pro účastníky je domluvena zvýhodněná cena, která zahrnuje i snídani formou bufetu. Tipy a ceny ubytování naleznete ZDE.
Ubytování, účastnický poplatek a parkovné si hradí účastníci sami.

Registrujte se nejpozději do 19. září 2014!


Mohlo by vás zajímat: