Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Distribuci 3D tiskáren od 3D Systems zajistí Canon

Pondělí, 02 Březen 2015 18:19

Tags: 3D Systems | 3D tiskárny | Byznys | Canon | Distribuce | Irsko | Spojené království

Canon 3D Systems-1510Společnost Canon Europe oznámila distribuční dohodu se společností 3D Systems. Na základě nové dohody bude Canon nabízet, prodávat a podporovat pokročilé průmyslové 3D tiskárny společnosti 3D Systems, a to včetně modelů řad ProJet 1200, 3500, 4500, 60007000 ve Spojeném království a Irsku. Počítá se s budoucím rozšířením do dalších zemí Evropy. Prostřednictvím tohoto partnerství získají zákazníci přístup k pokročilým 3D tiskovým technologiím 3D Systems společně s prvotřídní podporou a servisem Canonu.

Partnerství je dokladem průběžné růstové strategie Canonu, zaměřené na expanzi do nových technologických domén. Přináší jeho rozmanité zákaznické základně významné výhody a navazuje na distribuční dohodu mezi 3D Systems a Canon Marketing Japan, která byla oznámena v březnu 2014.
Canon se bude zaměřovat na výrobu prototypů za účelem rychlejšího vývoje produktů a bude nabízet 3D tiskárny své rozsáhlé zákaznické základně ve Spojeném království a Irsku, a to především do oblastí, jako je strojírenství, výroba a architektura.
Trh 3D tisku rychle roste díky rozvoji nových technologií a sílící poptávce z výrobního sektoru, který hledá nové možnosti úspor a přizpůsobení. Výzkumná a poradenská agentura Gartner předvídá, že investice koncových uživatelů do 3D tiskáren vzrostou ze 1,6 miliard dolarů v roce 2015 na přibližně 13,4 miliard dolarů v roce 2018.
Canon začne prodávat tiskárny z pokročilého portfolia 3D Systems pro výrobu ve Spojeném království a Irsku v březnu tohoto roku.


Mohlo by vás zajímat: