Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Siemens PLM Connection láká účastníky létajícím autem

Středa, 29 Duben 2015 16:31

Tags: Clarion | Connection | Konference | Ostrava | PLM | Siemens | Uživatelé | Vzdělávání.

Siemens PLM Connection-CCH Ostrava-1518Ve dnech 4. až 5. června pořádá společnost Siemens PLM Software svoji pravidelnou českou uživatelskou konferenci Siemens PLM Connection, tentokrát v ostravském Clarion Congress Hotelu. Také v letošním roce je připraven atraktivní program s cílem nabídnout cenné příspěvky týkající se nových strategií a produktových novinek. Jedním z velkých taháků by mohla být přednáška Štefana Kleina, tvůrce návrhu létajícího auta, o kterém jsme psali v loňském šestém čísle časopisu CAD. Jestli bude mít na konferenci i své létající auto nevíme, ale dá se předpokládat, že nezůstane jen u přednášky. Objevte novinky v rámci portfolia společnosti Siemens PLM Software a vyměňte si zkušenosti s ostatními účastníky konference.

Konference je určena pro střední a vyšší management výrobních podniků, stejně jako pro uživatele PLM systémů. Prezentačním jazykem konference bude čeština a angličtina a vzhledem k výše uvedenému se dá předpokládat, že i slovenština.

Neváhejte a přihlaste se na konferenci on-line na tomto odkazu.

Registrace
Registrační poplatek za účast na Siemens PLM Connection je při registraci do 17. května 990 Kč bez DPH. Při registraci po tomto datu, činí registrační poplatek 1490 Kč bez DPH. Na základě registrace vám bude zasláno potvrzení a údaje k platbě. Platbu je nutno uhradit předem, případně je možné prokázat provedení platby na místě při příjezdu. Registraci provádí každý účastník individuálně.

Ubytování
Ubytování si účastníci zajišťují sami na recepci hotelu Clarion Congress Hotel Ostrava prostřednictvím e-mailu, případně na tel. č. 596 702 807 (kontaktní osoba Pavlína Sekerášová). Při rezervaci uveďte „Siemens PLM Connection“. Ceny ubytování: jednolůžkový pokoj, 1690 Kč včetně DPH, dvoulůžkový pokoj, 2190 Kč včetně DPH (cena pro 2 osoby). Parkování je možné na hotelovém parkovišti. Sazba činí 150 Kč/den a je hrazena účastníky.

Další informace, podrobný program a doplňkové informace o možnostech dalšího využití volného času najdete na webu konference.


Mohlo by vás zajímat: