Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Famed vynálezcem měsíce dubna 2007

Pondělí, 14 Květen 2007 15:57
FamedZywiec720.jpgSpolečnost Autodesk oznámila, že Famed Zywiec, výrobce lékařského vybavení v Polsku, byl jmenován vynálezcem měsíce dubna 2007. Program Autodesku Inventor of the Month upozorňuje na nejnápaditější návrhy a inženýrské inovace vytvářené rozsáhlou komunitou zákazníků aplikace Autodesk Inventor, který nabízí výrobním společnostem veškeré možnosti navrhování ve 3D bez znehodnocení investic do procesů využívajících 2D výkresy.
Společnost Famed Zywiec vyrábí stovky rozmanitých výrobků a specializovaného nábytku pro nemocnice a ordinace. Mezi její výrobky patří operační stoly a svítidla, nemocniční a rehabilitační lůžka, zubařská křesla a inkubátory. Při výrobě tohoto lékařského vybavení kombinuje Famed Zywiec praktické zkušenosti nashromážděné za více než 80 let na trhu s nejmodernější technologií s prací na poli výzkumu a vývoje. Za své úsilí společnost získala několik certifikátů kvality, například ISO 9001, ISO 13485 a ISO 14001, což je standard ekologického řízení, který je udělován organizacím, jež se snaží minimalizovat dopad své činnosti na životní prostředí.
K navrhování a vyrábění výrobků s minimem odpadu významnou měrou pomáhá společnosti Famed Zywiec aplikace Inventor. 3D nástroje konstruktérům umožňují vizualizovat dopad jejich nápadů už v rané fázi návrhového procesu, ještě předtím, než je cokoli skutečně vyrobeno. Ve spolupráci s místním prodejcem Autodesku a poskytovatelem školení Evatronix S.A. mohla společnost Famed Zywiec začít okamžitě využívat možnosti Inventoru v oblasti digitálního prototypování.