Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

KeyShot Connection pro Onshape

Čtvrtek, 17 Prosinec 2015 01:28

Tags: 3DPrintCloud | Aplikace | KeyShot | Komerční verze.App Store | Onshape | TraceParts 3DX

onshape-keyshot-snowboard-1551Společnost Onshape ukončila betatestování, začala svůj produkt nabízet komerčně a také představila Onshape App Store. Firma Luxion spolupracuje s touto webovou 3D CAD platformu a nabízí první vykreslovací aplikaci na App Storu, umožňující renderování v reálném čase a možnost aktualizací geometrie a spolupráce pracovních postupů. KeyShot Connection pro Onshape je zdarma a určený jak pro Mac, tak pro PC. Doplněk se dá stáhnout přímo zde, případně je nutné se přihlásit do beta verze Onshape App Store. Onshape je určen pro internetový prohlížeč, KeyShot je desktopová aplikace.

Integrace funguje díky připojení k Onshapu z prostředí KeyShotu. Po instalaci doplňku stačí otevřít KeyShot a vybrat Soubor, Připojit k Onshape. Po připojení k účtu Onshape prohlížíte a vyhledáváte veřejné nebo soukromé dokumenty a pracovní prostory. Vyberete části nebo sestavy, které chcete vykreslit, nastavíte kvalitu teselace a zvolíte příkaz Importovat, čímž se dostanete přímo do KeyShotu. Struktura modelu, jména dílů a sestav – vše zůstane zachováno.
S KeyShot Pro můžete importovat NURBS data pro dokonale hladké, zaoblené povrchy. Poté přidáte metodou drag & drop materiály, textury a HDRI osvětlení. Vaše modely budou vypadat ohromně během několika minut. Po skončení práce v KeyShotu se scéna ukládá a uploaduje přímo do Onshape Dokument pro sdílenou práci.
Kromě KeyShotu se na App Store dá najít i Materialise 3DPrintCloud nebo aplikace certifikovaných modelů TraceParts 3DX.


Mohlo by vás zajímat: