Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

SketchUp je nyní i ve vašem internetovém prohlížeči!

Čtvrtek, 13 Říjen 2016 13:17

Tags: Kurzy | Michal | Nicom | SketchUp | Spielmann | Vzdělávání

Nicom-Sketchup-1641Cílem vývojářů aplikace SketchUp vždy bylo, aby bylo 3D přístupné všem, a teď by to s návrhářem SketchUp mělo být ještě jednodušší, abyste se o to nyní pokusili. Vývojáři společnosti Trimble pro stávající i nové uživatele připravili webové stránky my.SketchUp.com...

Co je my.SketchUp?

my.SketchUp je jádro modeláře SketchUp, vyladěné pro práci v moderních webových prohlížečích. Můžete tedy kreslit, otáčet s pohledy, tlačit nebo táhnout: můžete dělat cokoliv si dokážete kdykoli ve SketchUpu představit.

Najděte 3D model čehokoli

Úložiště nejen nadšenců aplikace SketchUp - 3D Warehouse žije, jak jinak, na webu. A nyní tak činí i samotná aplikace SketchUp. Jen do toho, hledejte 3D model čehokoli, zatímco vy pracujete v prohlížeči s my.SketchUp.

Buďte ve spojení se se svými modely kdekoli

my.SketchUp používá Trimble Connect k ukládání modelů on-line, takže jsou po ruce, kdykoli je budete potřebovat. Vytvořte si Trimble účet a začněte s 10 GB volného osobního úložiště.
Tak neváhejte a vyzkoušejte my.SketchUp ještě dnes. Zatím je k dispozici funkční Beta verze, ale již brzy se můžeme těšit na ostrou.

Nicom-Obrazek-01

A pamatujte:

Na vzdělání není nikdy pozdě. Efektivněji a ekonomičtěji do tajů aplikace SketchUp nebo my.SketchUp proniknete, pokud si zvolíte jeden z kurzů autorizovaného školicího střediska NICOM, a. s.

Michal Spielmann
SketchUp Specialist


Mohlo by vás zajímat: