Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Next Boatworks spolupracuje se ZW3D

Čtvrtek, 28 Červen 2018 09:17

Tags: CAD | Next Boatworks | Povrchy | Spolupráce | ZW3D

Next Boatworks-Master Assembly-1826CAD/CAM řešení firmy ZW3D si vybrala společnost Next Boatworks pro navrhování lodí a jejich trupů. V této oblasti se kdovíproč stan­dar­d­ně využívá jediný software pro tvorbu povrchů, i když má mnohé pro­blé­my, jak tvrdí Next Boatworks. Výsledky prý nebyly kvalitní a některou práci ani nešlo dokončit. Dlouhé jemné křivky a ostré linie lodí nejsou v ničem podobné vlastnostem, které najdeme u konstrukcí vozidel. Povrchy s „nahými“ uhlíkovými vlákny, vykazující anizotropní reflexní vlastnosti, jsou vysoce lesklé a černé.

Pro ideální zdůraznění konstrukčních prvků lodi je potřebný CAD nástroj pro povrchovou úpravu těles. Proto se porovnávaly nástroje různých společností a vyhrály ty od ZW3D. Next Boatworks vytváří a staví v USA první postavenou mezinárodní závodní loď pro kategorii FISA (Mezinárodní veslařská federace).
Více informací o Next Boatworks najdete na rebelrower.com, o softwaru ZW3D v angličtině na www.zwsoft.com nebo v češtině na www.zwsoft.cz.


Mohlo by vás zajímat: