Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

SolidVision vypálil účastníkům ModelManie rybník

Středa, 13 Únor 2019 22:53

Tags: 2019 | 3D CAD | ModelMania | SolidVision | SolidWorks | Solidworks World | Soutěž

Mark Schneider-DSC01859V průběhu Solidworks Worldu 2019 v texaském Dallasu probíhala, jako v jiných letech, také soutěž ModelMania, ve které ukazovali účastníci své dovednosti v ovládání Solidworks a dostupných nástavbách. Soutěž je pořádána pro uživatele i pro resellery, tedy obchodníky Solidworks prodávající a poskytující technickou podporu. Letošní vyhlášení, které pravidelně má na starosti Mark Schneider, bylo trochu zvláštní, protože nebylo zmíněno v žádném z programů, ať už dopředu vytištěných, nebo aktualizovaných na začátku konference. Avizoval je ovšem Aaron Kelly druhý den konference.

Všechny přítomné v sále zval nejen na toto vyhlášení, ale i na představení novinek chystaných do Solidworks 2020. Na středu, třetí den konference, od 8:30 hodin. Buď velká většina účastníků Aaronu Kellymu nevěřila, nebo byla unavena po úterním večírku. Jisté je, že vyhlášení nejlepších sledovala možná tak třetina všech účastníků, kterých letos bylo na konferenci přes 6300. Mezi uživateli zvítězil Adan Isais (Adnisais) s časem 12:07, druhý byl Tom Smith (Victaulic) a třetí Jeremiah Feist (Omnetics Connector Corporation). A teď přichází to hlavní. Mezi resellery zvítězil Aleš Železný (SolidVision) s časem 11:20, druhá byla Zuzana Smrčková (opět SolidVision) a třetí skončil Heikki Leivo (CadWorks Oy). Patří jim velká gratulace. Jen škoda, že ani oni nebyli v sále, takže jsem si nemohl pořídit fotografii.

ModelMania-1907

 

Na konec ještě zmínku o cenách. Letošní ModelManii sponzorovala společnost Lenovo a za jednotlivá místa na stupních vítězů byly dárkové poukázky v hodnotě 500, 300 a 200 US dolarů.


Mohlo by vás zajímat: