Google překladač: English Deutsch

Podpora mračen bodů v AutoCADu 2011

Autor článku: Karel Heinige   

Tags: Business

faroaut1030.jpgSpolečnosti Autodesk a FARO oznámily spolupráci na přímé integraci dat mračen bodů do aplikace AutoCAD 2011. Obě společnosti rovněž uzavřely dohodu, na jejímž základě bude FARO propagovat AutoCAD Plant 3D jako svoji preferovanou aplikaci pro 3D modelování výrobních zařízení v segmentu procesní výroby. Navíc FARO Laser Scanner Photon bude preferovaným hardwarem pro zachycování výrobních závodů formou mračen bodů do aplikace AutoCAD Plant 3D.
Díky technické a vývojové spolupráci umožňuje AutoCAD 2011 přímý import binárních nasnímaných dat z aplikace FARO Scene, která slouží ke zpracování snímků ze zařízení FARO Laser Scanner. Uvedení specializované platformy pro mračna bodů, která se hladce integruje s aplikací AutoCAD, umožní zákazníkům zvládat více než kdy předtím. AutoCAD 2011 podporuje až 2 miliardy nasnímaných bodů a se zdokonalenými nástroji pro 3D modelování lze při jejich použití dosáhnout extrémně vysokého výkonu.
Technologie a vyspělá řešení společností Autodesk a FARO pomáhají zákazníkům zkracovat pracovní procesy. Možnost importovat binární skenovaná data přímo do aplikace AutoCAD 2011 umožňuje uživatelům účinnější 3D modelování. Uživatelé přístroje FARO Laser Scanner mohou přenášet shromážděná data přímo do aplikace AutoCAD 2011, takže odpadá nutnost používat neutrální, avšak objemově náročný souborový formát.
Integrace podpory mračen bodů do aplikace AutoCAD 2011 podstatně urychlí zákazníkům v procesním a energetickém průmyslu proces konverze reálných informací na 3D modely. Aplikace AutoCAD Plant 3D, postavená na platformě AutoCAD, přináší osvědčené výhody modelově založeného navrhování do běžných projektů návrhu výrobních závodů. Její funkčnost byla specificky vytvořena pro návrh, modelování a dokumentaci výrobních závodů.

Судя по тому, с каким нетерпением мулы били копытами, вертели хвостами и поводили ушами, можно было заключить, что они давно уже "Скачать бесплатно книгу синяя трава"стоят на месте и ждут не дождутся, когда настанет время двинуться в путь.

Таких украшений "Интересные книги для женщин"еще не прибавилось за все время, что мы с вами тут сидим.

О силе толчка можно судить по тому, что рыба поднимается "Интернет магазин книг волгоград"на четыре, пять и даже шесть метров над водой.

Тогда еще один вопрос, комиссар.

Его голос звучал таинственно и торжественно.

С первого взгляда я убедился, что нет.


Mohlo by vás zajímat: