Google překladač: English Deutsch

3D modely z fotografií nabízí Autodesk 123D Catch pro iPhone

Autor článku: Autodesk   

Tags: 123D | Aplikace | Autodesk | Catch | iPhone | Make | Sculpt

123D_Catch_for_iPhone_1237Autodesk uvedl novou aplikaci Autodesk 123D Catch pro iPhone dostupnou zdarma v on-line prodejně App Store. Aplikace, která doplňuje dříve uvedenou verzi pro iPad, dovoluje uživatelům pořizovat fotografie mobilním telefonem iPhone a posílat je do cloudu, kde jsou snímky konvertovány do 3D modelu. Aplikace Autodesk 123D Catch pro iPhone a iPad umožňuje uživatelům zachytit svět kolem sebe ve 3D kdykoliv a kdekoliv. Nabízí fotografické okno s ovládáním typickým pro iOS zařízení, které umožňuje volit zaostření a expozici během pořizování snímků.

Uživatelé pak mohou upřesnit výběr snímků a odeslat je do cloudu, kde jsou fotografie poté převedeny do 3D modelu. Autodesk 123D patří do širokého portfolia 3D softwaru Autodesku určeného profesionálům, ale i běžným uživatelům k experimentování v oblasti tvůrčích aktivit a realizace jejich nápadů.
Integrované postupy mezi jednotlivými produkty řady Autodesk 123D nyní dovolují zachytit obraz v aplikaci 123D Catch k dalšímu zpracování, buď jako objekt tisknutelný ve 3D (tedy prostorový objekt vytvořený na 3D tiskárnách) nebo jako základ pro další 3D modelování a 3D animaci. S cílem zefektivnění pracovních postupů přidal Autodesk do webové aplikace 123D Catch nové editační nástroje, které zjednodušují přípravu modelu pro 3D tisk. Nové funkce pomáhají uživatelům vyplňovat mezery v rámci 3D modelů, vyhlazovat povrchy, odstraňovat části modelů, které nemají být tištěny, a zarovnávat plochu pro efektivní 3D tisk. Uživatelé se nyní mohou připojit k funkci My Corner a získat tak přístup k souborům ze všech 123D aplikací, včetně, 123D, 123D Catch, 123D Make a 123D Sculpt.
Aplikace Autodesk 123D Catch je dostupná výlučně pro iPhone a iPad prostřednictvím obchodu App Store na www.itunes.com/appstore. Webovou aplikaci Autodesk 123D Catch lze nalézt na www.123Dapp.com/catch.

Mohlo by vás zajímat: