Google překladač: English Deutsch

Soutěž v NC programování obráběcích strojů

Autor článku: 3E Praha Engineering   

Tags: 3E Praha Enginnering | NC programování | Soutěž | Střední školy | Třebešín | Vzdělávání

Soutez NC programovani-1309Akciová společnost 3E Praha Engineering zve pedagogy a hlavně jejich studenty ze středních odborných škol a učilišť k účasti na 12. ročníku soutěže v NC programování obráběcích strojů, který je letos pořádán ve spolupráci se SPŠ v Praze 10, Na Třebešíně 2299 ve dnech 22. až 23. března 2013. Soutěž je rozdělená do dvou kategorií – ruční programování a programování v CAM systému. Pro soutěžící budou na PC v učebnách předinstalovány NC editory Mikroprog WIN, ELTEK S2000 a F2000. Vítěznou školu a vítězné studenty v jednotlivých kategoriích čekají velmi zajímavé a hodnotné ceny.

Pro hodnocení školy je zapotřebí přihlásit minimálně 2 studenty do jedné kategorie. Na hladký průběh soutěže bude dohlížet odborná komise složená z vylosovaných členů doprovodu, zástupců z praxe a ze zástupců 3E Praha Engineering.
Kromě soutěže je pro účastníky připraven atraktivní program, ve kterém bude představeno Haas Technical Education Center, vystoupí legenda závodů tahačů a kamiónů Frankie Vojtíšek ze závodního týmu Frankie Truck Racink a další.
Studenty do soutěže můžete přihlásit na základě vyplněné závazné přihlášky. Vyplněný formulář přihlášky je nutné zaslat nejpozději do 15. 3. 2013 do 12 hodin prostřednictvím elektronické pošty na adresu info@3epraha.cz. Pozvánku a přihlášku si stáhněte zde.


Mohlo by vás zajímat: