Google překladač: English Deutsch

CorelCAD 2014 přináší do CADu silný výkon a dostupnost

Autor článku: Corel   

Tags: .DWG | 2014 | Cena | Corel | CorelCAD | Mac | Windows

CorelCAD 2014-1347Společnost Corel představila 19. listopadu produkt, nejnovější verzi svého výkonného a dostupného CAD řešení. Díky novým standardním CAD funkcím a podpoře souborů AutoCAD .DWG představuje produkt CorelCAD 2014 řešení pro profesionální uživatele CAD hledající vysoce výkonné a cenově atraktivní řešení pro systémy Mac a Windows. Nové uživatelské rozhraní s pásem karet Windows nabízí známé CAD prostředí a robustní prostředky výkresu, rychlost je posílena instalací na 64bitové systémy Mac a Windows. Vylepšené nástroje vrstev, nové zdroje návrhů a podpora grafiky CorelDRAW pro Windows umožňují uživatelům přesně zachycovat klíčové myšlenky.

Produkt CorelCAD 2014 představuje zajímavé a cenově efektivní řešení CAD pro komunity architektů a techniků, které spoléhají na nástroje vyhovující standardům, ale bez vysoké ceny. Díky dostupnosti, jednoduchosti používání, kompatibilitě se soubory .DWG a CorelDRAW a 64bitovému výkonu se jedná o jednu z nejlepších alternativ pro profesionální CAD uživatele.

Modul CorelCAD založený na moderní platformě ARES CAD představuje vylepšení a intuitivní nástroje, které zjednodušují pracovní postupy při tvorbě návrhů. Jde například o tyto nástroje:

Nové uživatelské rozhraní s pásem karet
Je kompatibilní se všemi hlavními programy CAD. Uživatelé systému Windows se budou s tímto uživatelským rozhraním cítit jako doma a budou moci rychle přepínat mezi pracovními plochami zaměřenými na pracovní postupy, jako jsou například 2D výkresy nebo 3D modelování, nebo klasickou pracovní plochou CAD.

Nové prostředky výkresu
S novými a komplexními prostředky výkresu mohou uživatelé okamžitě vyhledat, otevřít a spravovat komponenty návrhů, jako jsou bloky, styly, výkresy nebo obrázky, a využívat je v široké škále projektů CAD.

Vylepšené nástroje hladin
Vylepšené nástroje hladin uživatelům umožňují konzistentně využívat funkce Náhled hladiny a Průhlednost hladiny a zarovnat jednotlivé prvky projektu, včetně komponent výkresu ze souborů AutoCAD 2014 .DWG.

Ceny a dostupnost
Produkt CorelCAD 2014 je od 19. listopadu k dispozici v angličtině, němčině, španělštině, francouzštině, italštině, brazilské portugalštině, češtině, polštině a ruštině za 699 € bez DPH. Registrovaní uživatelé produktů CorelCAD a CorelCAD 2013 mají nárok na upgrade za cenu 199 € bez DPH. Jsou k dispozici licence pro vzdělávání a objemové licence, které nabízejí flexibilní hybridní řešení pro operační systémy Mac a Windows.


Mohlo by vás zajímat: