Google překladač: English Deutsch

PocketBook CAD Reader s novou technologií E Inku

Autor článku: Gric   

Tags: AutoCAD | e-ink | fine

CAD readerSpolečnost E Ink Holdings oznámila blížící se představení nové technologie tenkého a lehkého elektronického papíru (EPD) - displeje E Ink Fina. Fina bude první EPD displej s tenkým sklem postaveným na technologii Thin Film Transistor (TFT), který vstoupí do sériové výroby pro malé a velkoformátové digitální produkty. Ve spojení s ním dnes PocketBook oznamuje první zařízení, na kterém bude Fina ePaper implementován - PocketBook CAD Reader. Jedná se o vůbec první zařízení určené speciálně pro zobrazování výkresů vytvořených v AutoCADu od společnosti Autodesk.

Fina je TFT technologie, která využívá velmi tenkou skleněnou vrstvu a umožňuje tak konstrukci produktů, které jsou mnohem lehčí a tenčí, než displeje s běžnými LCD displeji. Zobrazovač Fina váží polovinu toho, co ekvivalentní na bázi TFT a je o 50 % tenčí. Tyto vlastnosti jsou důležité zejména pro mobilní produkty, které vyžadují větší zobrazovací plochu. 13,3“ displej Fina, instalovaný v PocketBook CAD Reader, váží jen přibližně 60 gramů.

Kromě inovativní zobrazovací technologie nabídne PocketBook CAD Reader výkonný dvoujádrový 1GHz procesor a operační systém Android 4.0.4. Operační paměť o velikosti 2 GB RAM napomáhá rychlému běhu přístroje a pro data je připravena velká kapacita úložiště - 16 GB. PocketBook CAD Reader přichází s vestavěným rozhraním WiFi a 3G modulem, 8000 mAh dobíjecí baterií a předinstalovanou CAD aplikací. PocketBook CAD Reader pojme až 200 projektů výkresové dokumentace, z nichž každý může být okamžitě editován a sdílen. Použitý dotykový displej v kombinaci s přesným digitizérem Wacom umožňuje úpravu jemných detailů ve výkresech kombinací doteků a práce se stylusem.


Mohlo by vás zajímat: