Google překladač: English Deutsch

NICOM akční cena zkoušek – Autodesk Professional

Autor článku: Nicom   

Tags: ACC | Autodesk | Certifikace | Kurzy | Nicom | Vzdělávání

autodesk-certifikace-1439Co je nebo kdo je Autodesk Professional? Je to uživatel produktů společnosti Autodesk, který prokázal své vědomosti a dovednosti z praxe u zkoušky v ACC (Authorized Certification Center) a tím pádem obdržel status Certified Professional. Jelikož řada uživatelů ovládá produkty Autodesk, může svoji prestiž zvýšit právě zmíněnou certifikací. A jak taková zkouška probíhá? Než přistoupíte ke zkoušce, měli byste mít znalosti, které jsou uvedeny v jednotlivých článcích pro Autodesk produkty. (Obecný popis v anglickém jazyce si můžete pro jednotlivé produkty stáhnout ze stránky věnované certifikacím).

Pokud jste teprve na začátku, navštivte některý z našich Autodesk kurzů, nebo si objednejte originální AOTG literaturu, která je dostupná pouze v anglickém jazyce.
V současnosti se skládají pouze zkoušky typu Autodesk Professional. Zkouška probíhá v anglickém jazyce nebo může být dostupná v němčině či polštině. Doba trvání testu je 90. minut, pro neanglicky mluvící země může být k dispozici. 30. minutový časový bonus. Zkouška je praktická, pracujete vždy s verzí, na kterou zkoušku skládáte. Vyhodnocení zkoušky získáte hned po jejím absolvování přímo na obrazovce monitoru. Následně na váš mail, který zadáte při registraci vybrané zkoušky, obdržíte informace o úspěšnosti s případným odkazem na portál pro přehled o vašich certifikacích.
Pokud ovládáte všechny uvedené nástroje a funkce, pak neváhejte, přihlaste se na test a zařaďte se mezi profesionály po celém světě! Pokud si nejste zcela jisti, přijďte na konzultace nebo navštivte naše autorizované kurzy.
Využijte akční ceny 14. listopadu 2014 v NICOMu a složte zkoušky za pouhých 30 € ( 800 Kč).
Přihlaste se nebo nás kontaktujte na e-mail: marketing@nicom.cz

Get Ahead, Get Certified! Be Professional!

CAD Luck, váš tým Autodesk, ACC Nicom, a. s.


Mohlo by vás zajímat: