Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Rozšířené konfigurace notebooků Rockbook X500

Autor článku: Redakce   
Úterý, 12 Prosinec 2023 00:03

Tags: Hardware | Notebooky | Rockbook X540 | Rockbook X550 G2 | WEROCK Technologies

RockBook X500 Rugged Laptop Series-2350WEROCK Tech­no­lo­gies, vý­rob­ce prů­mys­lo­vé vý­po­čet­ní tech­ni­ky, ak­tu­a­li­zu­je ro­bust­ní řadu no­te­boo­ků „Rock­book X500“. Mo­de­ly Rock­book X540 (14­pal­co­vý dis­plej) a Rock­book X550 G2 (15,6pal­co­vý dis­plej) jsou nyní vy­ba­ve­ny no­vý­mi a vy­lep­še­ný­mi funk­ce­mi. Roz­ší­ře­né kon­fi­gu­ra­ce dis­po­nu­jí větší pa­mě­tí a vyš­ším jasem.

Rockbook X540 s procesorem Intel Core i7 – Brilantní displej s 1000 nitů

Pro model Rock­book X540 s pro­ce­so­rem Intel Core i7 nyní WEROCK na­bí­zí ještě jas­něj­ší dis­plej s 1000 nity, který vý­raz­ně zlep­šu­je či­tel­nost na jas­ném slu­neč­ním svět­le. Tato no­vin­ka je k dis­po­zi­ci oka­mži­tě a pod­tr­hu­je zá­va­zek vý­rob­ce ne­u­stá­le op­ti­ma­li­zo­vat výkon svých pro­duk­tů.

Rockbook X540 Angle Left-2350

Rockbook X550 G2 – Konfigurace s procesorem Intel Core i7 a 32 GB RAM už od jednoho kusu

Po­čí­tač Rock­book X550 G2 zo­hledňuje zvý­še­né po­ža­dav­ky na paměť v tomto od­vět­ví. Tento model je nyní k dis­po­zi­ci také s pro­ce­so­rem Intel Core i7 a pů­so­bi­vou 32 GB RAM od množ­ství 1. Toto vy­lep­še­ní umo­ž­ňuje pro­fe­si­o­ná­lům z oboru te­rén­ních slu­žeb ještě in­di­vi­du­ál­ně­ji při­způ­so­bit vy­so­ký výkon mo­de­lu Rock­book X550 G2 svým po­ža­dav­kům. Dříve byla tato mož­nost do­stup­ná pouze na zá­kla­dě pro­jek­tu.

Rockbook X550 G2-2350-2350

Větší možnosti NVMe až do kapacity 2 TB

Oba no­te­boo­ky jsou nyní k dis­po­zi­ci s mož­nos­tí vět­ších úlo­žišť, díky čemuž jsou no­te­boo­ky uni­ver­zál­něj­ší. Hlav­ní paměť NVMe lze nyní na­kon­fi­gu­ro­vat až na 2 TB, další slot pro pevný disk umo­ž­ňuje in­te­gra­ci dru­hé­ho SSD SATA a slot pro karty SDXC umo­ž­ňuje fle­xi­bil­ní pře­nos dat.

Mo­de­ly Rock­book X540 a X550 G2 jsou spe­ci­ál­ně na­vr­že­ny pro pro­fe­si­o­nál­ní po­u­ži­tí v ná­roč­ných pod­mín­kách. Jsou vy­ba­ve­ny pro­ce­so­ry Intel Core až Core i7, ope­rač­ním sys­té­mem Win­dows 11 Pro a pů­so­bi­vou řadou funk­cí a na­bí­ze­jí vy­ni­ka­jí­cí výkon pro úlohy ná­roč­né na data a/nebo gra­fi­ku při nízké spo­tře­bě ener­gie. Op­ti­mál­ní ko­nek­ti­vi­tu za­jiš­ťu­jí četné porty, na­pří­klad USB 3.0, Gi­ga­bit Ether­net, HDMI a RS232.

Rock­book X540 a X550 G2 jsou odol­né vůči všem ná­stra­hám práce v te­ré­nu: jsou chrá­ně­ny proti pra­chu a vodě podle normy IP65, spl­ňují vo­jen­skou nor­mu (MIL­‑STD­‑810G) pro tep­lo­tu, vlh­kost a vib­ra­ce a jsou tes­to­vá­ny z 26 stran na pády ze 122 cm. Jsou také vhod­né pro po­u­ži­tí v ex­trém­ních tep­lo­tách od -20 °C do +60 °C. To za­ru­ču­je ma­xi­mál­ní výkon a spo­leh­li­vost.

„Jsme hrdí na to, že ne­u­stá­le zlep­šu­je­me náš sor­ti­ment a rea­gu­je­me na po­tře­by na­šich zá­kaz­ní­ků. Spo­ko­je­nost na­šich zá­kaz­ní­ků je pro nás nej­vyš­ší pri­o­ri­tou a sna­ží­me se jim na­bí­zet ta nej­lep­ší možná ře­še­ní je­jich pro­fes­ních pro­blé­mů.“

Markus Nicoleit, generální ředitel WEROCK Technologies 

Nové va­ri­an­ty lze oka­mži­tě ob­jed­ná­vat pro­střed­nic­tvím pří­mé­ho pro­de­je a u zú­čast­ně­ných sys­té­mo­vých part­ne­rů. Další in­for­ma­ce o no­te­bo­o­cích WEROCK na­lez­ne­te na www.werocktools.com/de/robuste­‑laptops.

 


Mohlo by vás zajímat: