Google překladač: English Deutsch

Exkluzivní partner sekce

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Autodesk Assistance Program – výhody pro nezaměstnané

Autor článku: Karel Heinige   
Čtvrtek, 24 Červen 2010 08:34

Tags: Kurzy | Vzdělávání

nicom1025.jpgNICOM se připojil k programu s názvem Autodesk Assistance Program pro nezaměstnané konstruktéry a uživatele CAD. NICOM v rámci programu nabízí na veškerá certifikovaná Autodesk školení slevu 30 % pro všechny zaregistrované nezaměstnané. Co je Autodesk Assistance Program? V této ekonomicky nejisté době se hodně společností muselo rozloučit s kvalitními lidmi. Aby lidi získali profesní náskok, měli by investovat do svých znalostí a schopností. Proto Autodesk přichází s nabídkou, která má za cíl pomoci dostat se „zpátky do hry“. S Autodesk Assistence Programem mohou získat konkurenční výhodu ve svém oboru.

Program nabízí bezplatné licence na software, bezplatná online školení, certifikaci (přípravu na certifikaci a zvýhodněné poplatky za zkoušky) a zlevněná školení v učebnách.
NICOM se k programu připojil s nabídkou 30% slevy na veškerá certifikovaná Autodesk školení v Praze, Brně a Ostravě. Na tato školení se mohou přihlásit všichni nezaměstnaní, kteří jsou do programu zaevidovaní. NICOM si vyhrazuje právo ověřit stav nezaměstnaného pracovníka.
NICOM jako školicí středisko pomáhá usnadňovat lidem návrat do pracovního prostředí. Všichni zaregistrovaní na stránce students.autodesk.com se mohou ohledně zlevněných školení obracet na tato tel. čísla 541 423 436, 602 323 906 a e-mail: valkova@nicom.cz.


Mohlo by vás zajímat: