Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Aktualizace softwaru pro SpacePilot PRO

Středa, 12 Srpen 2009 11:55

Tags: Hardware

SpacePilot PROSpolečnost 3Dconnexion oznámila bezplatný update softwaru pro svou novou 3D myš SpacePilot  PRO ke zlepšení funkčnosti barevného LCD Workflow Asistenta, který poskytuje rychlý přístup k důležitým příkazům a informacím bez přerušení navrhování. Nová aktualizace umožňuje "vtáhnout"  inženýry důkladně do jejich 3D aplikace a umožnit jim tak vidět důležité informace o 3D modelu a název aktivovaného příkazu při stisknutí klávesy Intelligent  Function na první pohled. LCD Workflow asistent na SpacePilot PRO byl navržen s otevřenou architekturou, která umožňuje zavedení dodatečných funkcí. Aktualizace softwaru zavádí ještě větší integraci 3D myši do podporovaných CAD aplikací a umožňuje vyšší úroveň výkonu uživatelů.

Aktualizace softwaru přináší konstruktérům pracujícím s LCD Workflow Asistentem na SpacePilotu PRO několik vylepšení, včetně:
  • Applet Model Properties: Tento nový applet umožňuje inženýrům rychle zobrazit nejdůležitější informace o modelu na LCD Workflow Asistenta,s zvýšit produktivitu a udělat ji jednodušší pro spolupracující pracovní skupiny. Nový applet je kompatibilní se SolidWorks, Autodesk Inventorem, Pro/ENGINEERem a NX a poskytuje pracovníkům snadnější přístup k důležitým statistickým údajům o modelu, jako jsou velikost a typ souboru, datum vytvoření a čas, jméno osoby, která naposled upravovala návrh, stejně jako informace o hmotnosti, objemu a hustotě.
  • Intelligent Function Key Notification: Nové vizuální potvrzení v podobě snadno viditelného vyskakovacího okna ukazuje uživatelům jaký příkaz Intelligent Funktion byl aktivován, bez ohledu na právě běžící applet na LCD Workflow Asistentu. Tato nová funkce zvyšuje projektantovu interaktivnost s SpacePilotem PRO a poskytuje větší kontrolu návrhu.
Novinkou v updatu je také aktualizace nastavení výchozího tlačítka pro SolidWorks na klávesách Intelligent Function u SpacePilot PRO klávesy, stejně jako u rychlých kláves SpaceExploreru a SpacePilotu. Populární klávesová zkratka "S" v SolidWorks byla přidána jako standardní příkaz, takže konstruktéři mají rychlejší přístup k nástrojové liště.
Aktualizace softwaru v3.7.18 bude k dispozici u SpacePilot PRO výrobků zakoupených od září 2009, stávající uživatelé si mohou stáhnout aktualizaci zdarma na www.3Dconnexion.com.

Mohlo by vás zajímat: