Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

TomTom WORK česky

Středa, 11 Listopad 2009 15:53

Tags: Fleet | GIS | GPS

ttwschema946.jpgS názvem TomTom nejsou spojeny jen navigace. TomTom WORK je unikátní a progresivní systém fleet managementu, který propojuje navigace a dispečink v jediný funkční celek. V západní Evropě je oblíbený již u téměř 100 000 uživatelů po čtyři roky a pravidelně se s ním můžete potkat třeba na CeBITu. V ČR byl systém v předpremiéře poprvé představen během soutěží o komunikační navigace TomTom GO 7000 na MSV a Transport a Logistika v září letošního roku. Od listopadu spouštějí TomTom WORK a jeho Official Partner pro Českou republiku a Slovensko – společnost D&COMM – uživatelské prostředí systému i v českém jazyce na globálním rozhraní www.tomtomwork.com.

Slovenská verze je již rovněž v přípravě. Stávající ani nový uživatel TomTom WORK již nyní nebude muset pro komunikaci s řidiči vyhledávat dispečery se znalostí cizích jazyků.
Další novinkou od 3. listopadu 2009 je také možnost nově uzavírat smlouvy s tarify v české měně. Začínají na velice příjemných 380 Kč (bez DPH) pro sledování vozidel a komplexní reporting. Za 545 Kč (bez DPH) má zákazník k dispozici plné datové připojení GPRS, neomezené zasílání a správu objednávek, neomezenou komunikaci, sledování a reporting. Tyto služby vždy zdarma zahrnují i troje mapové poklady (TeleAtlas/TomTom, Google a Google Satelit) na straně dispečinku, všechna datová spojení a poskytování plné podpory. Rovněž i naprostá novinka – inteligentní přenositelná navigace GO 9000, která je přímo určena pro tento systém – je do konce letošního roku za zaváděcí cenu.
Revoluční navigace ze stáje TomTom, resp. specializované divize TomTom WORK, umožňují mobilně, komunikačně a datově propojit malý nebo i rozsáhlý autopark či přepravní flotilu do jedné inteligentní sítě. V ní pak uživatel pomocí svého PC nebo notebooku zasílá, přijímá, vyhodnocuje a sdílí se svými kolegy za volanty zakázky, údaje o vozidlech a řidičích, vše bez potřeby instalace složitých HW a SW aplikací. Samozřejmostí jsou dopravní informace a další pokročilé funkce.
Právě v současné době je produkt typu TomTom WORK pro uživatele nejlepším řešením jak zjistit, co se u něho v mobilní části firmy nebo u subkontraktorů skutečně děje. Kde existují jinak netušené časové, procesní a lidské rezervy. A jaké cesty díky on-line reportům, naprostému přehledu o plnění zakázek a transparentní komunikaci rychle zvolit, aby firma oproti konkurenci a obtížím spojených s krizí ustála. Odměnou jsou také citelné úspory za vyčerpávající a často také zmatečnou mobilní hlasovou komunikaci.

  ttwjizdni_prikaz946.jpg

Příklad jízdního příkazu v navigaci


Mohlo by vás zajímat: