Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Autodesk pomáhá návrhářům, architektům a inženýrům zasaženým krizí

Úterý, 01 Prosinec 2009 16:11

Tags: Autodesk | Kurzy | Vzdělávání

autodesk949.jpgSpolečnost Autodesk spustila program Autodesk Assistance Programme (AAP), který má za úkol udržovat a rozvíjet kvalifikaci nezaměstnaných architektů, návrhářů a inženýrů. AAP bude poskytovat návrhářský software, vzdělávací materiály a zdroje, které pomohou profesionálům s nevyužitou kapacitou zdokonalit a rozvíjet jejich znalosti 3D návrhových technologií. Program nabízí bezplatné* studentské softwarové licence tak, aby se účastníci mohli seznámit s nejnovějšími verzemi těchto produktů. Program navíc poskytuje bezplatná online školení, zlevněná formální školení a certifikace.

„Ekonomický propad se dotkl téměř každého, zvlášť v určitých odvětvích,” říká David Palas, ředitel společnosti Autodesk. „Autodesk má tradici v podporování svých zákazníků. Toto je pro ně rychlý způsob, jak si držet krok s novým vývojem, zlepšit vyhlídky na nové zaměstnání a konstruktivně využít svého času k přípravě na zlepšení stavu ekonomiky.”
Informace o programu Autodesk Assistance jsou zpřístupněny na online portálu, kde uživatelé mimo jiné najdou:

  • Bezplatné* licence na software: 13měsíční studentské licence na softwary AutoCAD, Autodesk Revit Architecture, Autodesk Inventor Professional a AutoCAD Civil 3D. K dispozici pouze jako online produkty ke stažení.
  • Bezplatná online školení: Bezplatná online školení dostupná 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.
  • Zlevněná školení v učebnách: Mnozí autorizovaní prodejci a školicí střediska Autodesku (ATC) nabízejí školení ve svých školicích zařízeních zdarma nebo výrazně levněji. Dostupnost školení v učebnách závisí na plánech a obsazenosti školicích center.
  • Certifikaci: Autorizovaná certifikační centra Autodesku nabízejí zlevněnou přípravu na certifikaci a zkoušky.
  • Bezplatný přístup na Autodesk University Online, webový portál s více než tisícovkou nahraných seminářů.

Autodesk Assistance Programme je k dispozici do 31. března 2010 a je otevřen každému, kdo pracoval v oblasti architektury, inženýrství, návrhu nebo strojírenství, ale v současné době je nezaměstnaný. Zájemci, kteří vyhovují podmínkám programu, by se měli zaregistrovat zde.
Autodesk v současné době poskytuje koncovým uživatelům školení a online zdroje prostřednictvím Autodesk University Online (AU Online), Autodesk User Group International (AUGI), různých oborových komunit a prostřednictvím svého kanálu na YouTube.

* Bezplatné produkty podléhají podmínkám licenční smlouvy s koncovým uživatelem, která je při stažení připojena k aplikaci.


Mohlo by vás zajímat: