Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

HP představilo nové stolní i mobilní pracovní stanice

Čtvrtek, 21 Leden 2010 11:06

Tags: Hardware

HP Z200Nový přírůstek do řady výkonných pracovních stanic HP Z posunuje tyto produkty do nové cenově dostupné úrovně a dělá tak z pracovních stanic HP Z200 vhodnou volbu pro inženýry a projektanty využívající aplikace Autodesk AutoCAD, pro fotografy pracující s Adobe Photoshop a pro pokročilé kancelářské uživatele. Kromě architektury typické pro pracovní stanice, designu a certifikace pro softwarové aplikace je přínosem HP Z200 využití nejnovějších technologií od Intelu, jako jsou dvoujádrové procesory, stejně jako čtyřjádrové procesory založené na podnikové řadě Intel Xeon 3400. HP Z200 poskytuje flexibilní platformu s řadou možností v operačních systémech Windows i Linux, ale také v široké škále aplikací, díky certifikaci nezávislých dodavatelů softwaru (ISV).

HP rovněž představilo softwarový nástroj Performance Advisor, který funguje jako osobní systémový správce pro aktualizaci nastavení a ovladačů uživatelské pracovní stanice, čímž zajišťuje její stálý optimální výkon, stabilitu a zvyšuje celkovou produktivitu. HP Performance Advisor je v pracovních stanicích HP předinstalován a distribuován bez dodatečných nákladů. Kromě toho obsahují všechny nové pracovní stanice řady Z předinstalovaný unikátní software pro profesionální videokonference HP SkyRoom. Ceny stanice HP Z200, která se v ČR začne prodávat od února 2010 budou začínat na 25 090 Kč (bez DPH).

HP EliteBook 8540wV segmentu mobilních pracovních stanic výrobce představil laptop HP EliteBook 8540w s 15" displejem. Počítač dosahuje grafického výkonu srovnatelného s pracovními stanicemi, je testován, certifikován a optimalizován pro běh nejnáročnějších profesionálních aplikací. Grafický výkon mobilní pracovní stanice HP EliteBook 8540w plně využívá displej s úhlopříčkou (15,6") s LED podsvícením. Poskytuje výhody rychlého renderování, grafického výkonu nové generace, rychlých pevných disků a podpory až 16 GB operační paměti spolu s novými procesory Intel i5 a i7.
Notebook bude k dispozici od poloviny února 2010, a to za cenu minimálně 30 420 Kč (bez DPH).


Mohlo by vás zajímat: