Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Autodesk Education Community má přes milion členů

Úterý, 09 Únor 2010 13:50

Tags: Autodesk | Vzdělávání

autodeski_1006.jpgSpolečnost Autodesk oznámila, že její online komunita Education Community vzrostla od svého uvedení v roce 2006 na nynějších 1 milion členů z řad studentů a učitelů, kteří reprezentují 28 000 vzdělávacích institucí ve 147 zemích světa. Komunita představuje jednu z mnoha vzdělávacích aktivit založených s cílem pomoci studentům a učitelům získat přístup k technologiím a znalostem společnosti Autodesk. V rámci této komunity mohou studenti a učitelé stahovat zdarma* nejnovější verze 2010 až 25 plně funkčních softwarových produktů. Jejím prostřednictvím mohou dále získat přístup ke kvalitním školicím programům včetně pomoci instruktora, poskytnutí učebnic, datových souborů a video instruktáží; hledat nové pracovní vztahy a zaměstnání; a sdílet vlastní návrhy se svými kolegy včetně přístupu k 13měsíčním licencím.

Zdarma* jsou k dispozici rovněž 6měsíční verze produktů Autodesk 3ds Max, Autodesk 3ds Max Design, a Autodesk Maya, které jsou ke stažení přímo na  webu Autodesk Education Community. Studenti zde mohou objevovat jak nové designové nápady, tak možnosti uplatnění v odvětví architektury, strojírenství a digitálního umění.

„S potěšením můžeme oznámit, že naše vzdělávací komunita překročila důležitý milník. Její rychlý a pokračující růst potvrdil správný směr společnosti Autodesk v oblasti investic do vzdělávacího sektoru,“ řekl Joe Astroth, Ph. D., viceprezident divize Learning and Education ve firmě Autodesk. „Vzdělávací komunita nabízí učitelům a studentům příležitost naučit se používat stejné softwarové technologie, se kterými pracují profesionálové po celém světě. Zároveň jim umožňuje interagovat s kolegy z celého světa a získávat globální, týmové zkušenosti odpovídající jejich zaměření.“

Autodesk podporuje studenty a učitele poskytováním návrhového softwaru, inovativních programů a dalších zdrojů zaměřených na inspirování příští generace návrhářských profesionálů. Podporou učitelů směrem k pokročilým metodám výuky navrhování a získávání zkušeností v oblasti technologií, konstrukce a matematiky pomáhá Autodesk lépe připravovat studenty na příští akademické a pracovní výzvy. Autodesk podporuje školy a instituce vyššího vzdělávání po celém světě prostřednictvím významných slev, předplatného, grantových programů, školení, přípravy učebních osnov a dalších komunitních zdrojů. Pro více informací o vzdělávacích programech Autodesku a jeho řešeních navštivte autodesk.com/education-emea.

* Bezplatné produkty podléhají podmínkám licenční smlouvy s koncovým uživatelem, která je při stažení připojena k aplikaci.


Mohlo by vás zajímat: