Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Desátý ročník AV Engineering Awards

Čtvrtek, 08 Duben 2010 12:39

Tags: Soutěž | Strojírenství

avengaw1014.jpgSpolečnost AV Engineering vyhlašuje další ročník úspěšné a dnes již prestižní soutěže – AV Engineering Awards 2010. Již po deváté budete mít příležitost na stránkách webu pořadatele sledovat a ohodnotit um, schopnosti, nápady a inovaci českých vývojářů, konstruktérů, technologů, manažerů a dalších, kteří se podílejí na vzniku nových výrobků ve svých podnicích a využívají k tomu návrhové technologie vyvíjené společností PTC. Svým hlasem budete moci i vy přispět k výběru nejlepšího adepta na Cenu čtenářů portálu www.aveng.cz.

Podobně jako v minulých ročnících i letos zasedne nezávislá hodnotitelská akademie složená ze zástupců odborné veřejnosti, technických univerzit a odborného tisku, která rozhodne o vítězích jednotlivých soutěžních kategorií a o celkovém vítězi soutěže. Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne již tradičně v rámci technické konference SUPro2010.

 
Pro rok 2010 vyhlásil organizátor soutěže, AV Engineering, následující soutěžní kategorie:

  • AV Academia Award (pro studenty a pedagogy)
  • Konstrukce výrobku > 100 dílů (Pro/ENGINEER, MECHANICA, Mathcad)
  • Konstrukce výrobku < 100 dílů (Pro/ENGINEER, MECHANICA, Mathcad)
  • Formy, nástroje, přípravky (Pro/ENGINEER, Pro/NC)
  • PDM projekt (Pro/Intralink, Windchill)
  • Technické publikace (Arbortext)
Každý z přihlášených projektů bude prezentován na www.aveng.cz. Dále pak nejlepší tři z každé kategorie budou opět hodnoceny hodnotitelskou Akademií, která zasedne v květnu, aby vybrala vítěze jednotlivých kategorií a také hlavního vítěze letošního ročníku.
Vedle toho budou všechny přihlášené projekty zařazeny do webového hlasování o Cenu čtenářů portálu www.aveng.cz, kde může každý návštěvník tohoto webu jednotlivé projekty posoudit a pro vybraný hlasovat.
Jako každoročně vítězové svá ocenění převezmou u příležitosti červnové technické konference SUPro2010.

Mohlo by vás zajímat: