Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Océ Client Tools pro pohodlí uživatelů

Úterý, 13 Duben 2010 14:03

Tags: Software | Tiskárny

ocect1015.jpgSpolečnost Océ oznámila, že rozšířila funkčnost svého inovativního softwarového balíčku pro velkoformátové stroje, Océ Client Tools, o přímý tisk na velkoformátových zařízeních společnosti Océ. Prvním strojem, který je touto funkcí podporován, je tiskárna Océ PlotWave 300. V minulosti museli koncoví uživatelé při každodenních aktivitách v rámci workflow technických dokumentů pracovat na svých pracovních plochách s celou řadou aplikací, např. pro odesílání úloh do tiskárny, do reprografických studií nebo do on-line služeb. Océ nyní nabízí pro zjednodušení workflow koncových uživatelů jedinou aplikaci pracovní plochy, která integruje všechny uvedené úkoly. Tím se redukují tři věci: nutnost přepínat mezi aplikacemi, doba zaučování a riziko chyb – a šetří se čas i peníze. Tento přístup z jediné pracovní plochy se dále vyvíjí a bude podporovat i další stroje Océ.
Volně dostupný softwarový balíček Océ Client Tools umožňuje přípravu, náhledy a odesílání sad technických dokumentů do různých cílů. Tyto volby pro odesílání úloh zahrnují:
  • Místní tiskárna Océ: Sady dokumentů se tisknou přímo na velkoformátové tiskárně Océ (v současnosti je podporována pouze tiskárna Océ PlotWave 300).
  • Více tiskáren ve firmě: Tiskne se současně na více tiskárnách připojených prostřednictvím softwaru Océ Repro Desk Studio, který je součástí rodiny softwarových řešení pro kompletní správu tisku.
  • Firemní tiskové středisko: Umožňuje odesílat sady dokumentů, které se mají tisknout s využitím Océ Repro Desk ve firemním tiskovém středisku.
  • Externí reprografické studio: Slouží k odeslání sad dokumentů s využitím internetu do reprografického studia pro tisk s využitím Océ Repro Desk.
  • On-line služby Océ: Sady souborů se odesílají do on-line služby Océ Plan Center.
Součástí sady programů Océ Client Tools je i Océ Publisher, praktická aplikace pro Windows určená pro dávkový tisk dokumentů na tiskárně Océ PlotWave 300. Aplikace Océ Publisher podporuje mnoho různých formátů souborů, včetně PDF, DWG, DWF, DWFx, TIFF a HPGL. Pro velmi kvalitní zpracování a tisk souborů PDF je do ní integrován program Adobe Reader. Náhledy jednotlivých dokumentů lze před tiskem zobrazovat s využitím prohlížeče pracujícího s vysokou věrností zobrazení ve skutečném WYSIWYP – What You See Is What You Print (Co vidíte, to vytisknete) – který přesně zobrazuje, jak bude tisknout zvolená tiskárna, a umožňuje přesnou kontrolu obsahu dokumentu i nastavení tisku.

Mohlo by vás zajímat: