Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Vyšší produktivita s novým AutoCADem LT 2011

Pondělí, 21 Červen 2010 10:15

Tags: Autodesk | Software

drafting1025.jpgSpolečnost Autodesk oznámila vydání nové verze produktu AutoCAD LT 2011, profesionálního řešení pro rýsování a tvorbu výkresové dokumentace ve 2D, v českém jazyce. Vedle přínosů, které nová verze nabízí, mohou zákazníci právě nyní využít výhodné nabídky. Každý, kdo uvažuje o investici do AutoCAD LT, má nyní možnost získat slevu 300 euro jednoduše tím, že vyplní dotazník na webové stránce společnosti Autodesk. AutoCAD LT je postavený na řešení AutoCAD, které je globálně považováno za jedno z nejspolehlivějších a nejkompatibilnějších řešení využívané miliony profesionálních pracovníků po celém světě.

Funkce umožňují uživatelům dokumentovat své nápady, optimalizovat průběh práce a spolupracovat se zákazníky a kolegy prostřednictvím standardně používaného souborového formátu DWG. AutoCAD LT 2011 dále zvyšuje produktivitu díky novým nástrojům a příkazům, jež poskytují flexibilitu a kontrolu nad vzhledem výkresů, takže umožňují zvládnout každodenní úkoly mnohem účinněji. Produkt je kompatibilní s Windows 7 a také s Windows Vista a XP.
Verze AutoCAD LT 2011 je významným mezníkem tohoto produktu. Poskytovaná sleva, která snižuje koncovou cenu o přibližně 23 %, je velkou příležitostí pro firmy, které chtějí dále zvýšit úroveň profesionality své práce s využitím průmyslových standardů. Nabídka slevy pokračuje do konce července 2010, žádost o slevu musí být podána do 30 dnů od data nákupu. Další detaily lze nalézt zde.


Mohlo by vás zajímat: