Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Alibre KeyShot 2

Pondělí, 02 Srpen 2010 10:59

Tags: 3D CAD | Grafika | Software

alibrekeyshot1031.jpgSpolečnost Alibre informovala o dostupnosti softwarového balíku, který se skládá z jejího CAD produktu a nová verze KeyShot pro fotorealistické renderování. Pomocí nich mohou uživatelé ze svých modelů rychle a snadno získávat vizualizace a "fotografické" obrazy ve vysoké kvalitě a s realistickým osvětlením. KeyShot v tomto balíčku obsahuje řadu rozšíření renderingu, vykazuje vyšší výkon při práci a má zjednodušené uživatelského rozhraní. Jak Alibre Design Expert, tak Professional ve verzi 12.1 nabízejí také funkce pro export dat v novém formátu BIP, speciálně určeném pro usnadnění integrace řešení aplikace KeyShot.
Mají v sobě také další nástroje, jejichž cílem je usnadnit rychlé vykreslování modelů vytvořených v prostředí Alibre. KeyShot 2 bude dodáván se softwarem Alibre Design ve verzích Expert a Professional označených číslem 12.1 a podle prohlášení výrobce cena těchto sestav nepřesahuje 500 dolarů.
Více informací najdete na webu Alibre, podrobnosti o rendereru Keyshot byly zveřejněny na webových stránkách firmy Luxion.

Mohlo by vás zajímat: